Κεντρική Γυναίκες Ολυμπιακός: Πρώτα Δάφνη Αγίου Δημητρίου και μετά Μπουρζ

Ολυμπιακός: Πρώτα Δάφνη Αγίου Δημητρίου και μετά Μπουρζ

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου στο Βοηθητικό γήπεδο 5 του ΣΕΦ. Το ματς διεξάγεται στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών και θα ξεκινήσει στις 15:00. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» θέλει να δει τις παίκτριές του να αποκτούν και πάλι αγωνιστικό ρυθμό, καθώς έχουν να αγωνιστούν δυο εβδομάδες.

Ακόμα, το ματς θα χρησιμοποιηθεί προκειμένου να δοκιμαστούν πρόσωπα και σχήματα ενόψει του δύσκολου αγώνα με τη Μπουρζ. Αυτό το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη 23/2 στις 18:00 στο ΣΕΦ και γίνεται στο πλαίσιο της φάσης των «8» του Eurocup γυναικών.

Στο πλαίσιο του αγώνα για το ελληνικό πρωτάθλημα, ο Μάρτινς Ζίμπαρτς και η Αγγελική Νικολοπούλου, έκαναν δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Το ματς θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το επίσημο κανάλι του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στο YouTube.

Αναλυτικά οι δηλώσεις για το Ολυμπιακός – Δάφνη:

Μάρτινς Ζίμπαρτς: «Το ματς αυτό είναι το τελευταίο μας πριν από τον προημιτελικό αγώνα με την Μπουρζ, για την Ευρώπη. Πρέπει να βρούμε ξανά ρυθμό και να έχουμε καλύτερη ροή αγώνα από το τελευταίο μας παιχνίδι».

Αγγελική Νικολοπούλου: «Επιτέλους, μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα χωρίς αγωνιστικό ρυθμό, μπαίνουμε στο γήπεδο! Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα μας με την Δάφνη αρκετά σοβαρά και να βγάλουμε πράγματα μέσα στο παρκέ, καθώς είναι ένα παιχνίδι πριν από μια βδομάδα… φωτιά για μας. Πρέπει να μπούμε δυνατά, ακολουθώντας το προπονητικό πλάνο και να δοκιμάσουμε και αυτά που έχουμε δουλέψει ενόψει σημαντικών αγώνων».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Παναθηναϊκός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α…