Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ολυμπιακός: Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με το Λαύριο

Ολυμπιακός: Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με το Λαύριο

Ολυμπιακός

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση προκειμένου να ενημερώσει για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων, για τον αγώνα με το Λαύριο. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 14/2 στις 20:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«H ΚΑΕ Ολυμπιακός σε συνέχεια των έκτακτων μέτρων της Ελληνικής Κυβέρνησης (τα οποία συνεχίζουν να ισχύουν) για την καταπολέμηση της πανδημίας και του περιορισμού του 10%, με ανώτερο τους 1.000 φιλάθλους, που επιτρέπεται να παρευρίσκονται στις αθλητικές συναντήσεις στην Ελλάδα και αναφορικά με τους αγώνες που πραγματοποιούνται με αυτό το περιορισμό, ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Είναι φανερό ότι είναι αδύνατο να καλυφθούν οι ανάγκες εξυπηρέτησης των φιλάθλων, των χορηγών μας, των συνεργατών και όλων όσων ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας μας.
Είναι επίσης κατανοητό ότι το μέτρο αυτό είναι έκτακτο και προσωρινό, με σκοπό τον περιορισμό της έξαρσης της πανδημίας και ευελπιστούμε σύντομα να έχουμε την δυνατότητα να φιλοξενήσουμε στο γήπεδο μας όλους όσους θέλουν να ζήσουν από κοντά δυνατές συγκινήσεις και όμορφες στιγμές υποστηρίζοντας την ομάδα μας, τόσο για την Ευρωλίγκα όσο και για το Ελληνικό Πρωτάθλημα.
Με βάση όμως τα συγκεκριμένα μέτρα είμαστε υποχρεωμένοι να εξυπηρετήσουμε αποκλειστικά και μόνο τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της σαιζόν 2021-22.

Στο πλαίσιο αυτό, η Διεύθυνση Εισιτηρίων της ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι, για τον αγώνα Ελληνικού Πρωταθλήματος Stoiximan Basket League με το ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT, ο οποίος θα διεξαχθεί την Δευτέρα 14/02/2022, με ώρα έναρξης 20:00, οι 1.000 διαθέσιμες θέσεις θα διατεθούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε κατόχους καρτών διαρκείας με την παρακάτω διαδικασία:

Από την Παρασκευή 11/02/2022 και ώρα 17:00 μέσω του www.olympiacosbc.gr και έως και την Δευτέρα 14/02/2022 και ώρα 15:00 μπορούν να προμηθευτούν ΟΛΕΣ οι κατηγορίες των διαρκείας.
Να διευκρινιστεί ότι όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν εισιτήριο για τον συγκεκριμένο αγώνα, ΔΕΝ θα καθίσουν στη θέση που αντιστοιχεί στην κάρτα διαρκείας που έχουν ΑΛΛΑ στη θέση που έχουν επιλέξει ανά κατηγορία εισιτηρίου διαρκείας.

Και αυτό λόγω της υποχρέωσης να υπάρχει απόσταση 1.5 μέτρου μεταξύ των φιλάθλων εντός του γηπέδου, συνθήκη που για να ικανοποιηθεί πλήρως απαιτεί την κατανόηση και την συνεργασία όλων των φιλάθλων».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…