Κεντρική NBA ΝΒΑ: Τον «έκοψαν» από τους αγώνες γιατί ήταν ανεμβολίαστος
NBA

ΝΒΑ: Τον «έκοψαν» από τους αγώνες γιατί ήταν ανεμβολίαστος

NBA

O Κεν Μάουερ, ένας αρκετά έμπειρος διαιτητής στο ΝΒΑ ανέφερε σε δηλώσεις του πως εξαναγκάστηκε από την Λίγκα να σταματήσει την πορεία του αρνούμενος να εμβολιαστεί εξαιτίας θρησκευτικών πεποιθήσεων.

Με περισσότερα από 1700 παιχνίδια στα 36 χρόνια καριέρας του, εκ των οποίων 229 στα playoffs, ο 66χρονος πρώην διαιτητής αποκάλυψε πως η Λίγκα δεν του επέτρεψε να είναι μέρος της όταν αρνήθηκε να εμβολιαστεί για θρησκευτικούς λόγους.

«Ποτέ δεν πίστεψα ότι η πίστη μου στον Χριστό θα με εμπόδιο ή θα έμπαινε… στη μέση στο να διευθύνω αγώνες του ΝΒΑ. Αυτό είναι που συνέβη όχι μόνο σε εμένα αλλά και σε άλλους διαιτητές. Μας πρότειναν συμβόλαιο ενός έτους το οποίο όμως είχε ως προϋπόθεση το να εμβολιαστούμε. Ήταν ένα σοκ γιατί την περασμένη χρονιά, που ήταν πιο δύσκολη, ακόμα και στην “φούσκα”, είχαμε την επιλογή να κάνουμε τεστ. Εγώ χρειάστηκε να κάνω τεστ τέσσερις φορές την ημέρα του αγώνα.

Δεν ντρέπομαι για αυτό που αποφάσισα να κάνω. Στην πραγματικότητα, είμαι πολύ περήφανος για αυτό. Είμαι πολύ περήφανος για την πίστη μου» δήλωσε εκείνος μιλώντας για την λήξη της καριέρας του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αφεντικό στο Λος Άντζελες οι Μάβερικς

Προβάδισμα με 3-2 για τους Μάβερικς και τον Ντόνσιτς. Με μια εμφατική εμφάνιση οι Ντάλας Μ…