Κεντρική NBA Λέικερς: Νέα ατυχία με Ντέιβις
NBA

Λέικερς: Νέα ατυχία με Ντέιβις

davies e1645959886144 jpg

Τις πολύτιμες υπηρεσίες του Άντονι Ντέιβις για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες αναμένεται να στερηθούν οι Λος Άντζελες Λέικερς.

Σταματημό δεν έχουν οι ατυχίες φέτος για τον Άντονι Ντέιβις. Ο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λείκερς τραυματίστηκε στην αναμέτρηση των Λέικερς με τους Γιούτα Τζαζ στις 17 Φεβρουαρίου. Οι αρχικές εκτιμήσεις των γιατρών έκαναν λόγω για απουσία διαστήματος δύο εβδομάδων. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελικές εκτιμήσεις ο Ντέιβις θα λείψει από τα παρκέ για τέσσερις εβδομάδες.

Με αυτόν τον τρόπο οι Λέικερς θα στερηθούν τον πιο σημαντικό τους παίκτης μετά τον Λεμπρόν Τζέιμς. Σε 37 αγώνες με τους Λέικερς την εφετινή σεζόν ο Ντέιβις έχει βοηθήσει στο έπακρο ώστε οι «λιμνάνθρωποι» να διατηρηθούν στην μάχη των play-offs. Συγκεκριμένα μετράει 23,1 πόντους και 9,7 ριμπάουντ μέσο όρο. Η απουσία του αλλάζει πάλι τα σχέδια του Φράνκ Βόγκελ. Οι Λέικερς ξεκίνησαν με υψηλές βλέψεις την σεζόν αλλά προς το παρόν δεν έχουν ενθουσιάσει με την απόδοσή τους. Η απουσία ενός τόσου ποιοτικού παίκτη δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα για τους Λέικερς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…