Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Λάσμε: «Θέλω να δω ένα ντέρμπι με τη Θύρα 13»

Λάσμε: «Θέλω να δω ένα ντέρμπι με τη Θύρα 13»

Λάσμε

Ο Στέφαν Λάσμε παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «playmakers» της Nova. Εκεί μίλησε αρκετά για τα χρόνια του στον Παναθηναϊκό, ενώ εξέφρασε και την επιθυμία του να δει ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μαζί με τους οργανωμένους οπαδούς των «πράσινων» στη Θύρα 13.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφαν Λάσμε:

Για το αν παρακολουθεί τον Παναθηναϊκό τώρα: «Δεν θα πω ψέματα, δεν γνωρίζω ακριβώς τι συμβαίνει. Ξέρω ότι το ρεκόρ δεν είναι καλό. Όλοι θα περίμεναν κάτι καλύτερο».

Για το αν περίμενε το 2012 ότι θα έκανε τη διαφορά στο «τριφύλλι»: «Όχι, όχι, καθόλου. Ήταν ένα σοκ για εμένα, δεν το πίστευα ότι έπαιζα σε αυτή την ομάδα. Αλλά ξέροντας τι συνέβη, δεν μετανιώνω για αυτή την απόφαση. Πέρασα πολύ καλά. Ήταν μια διασκεδαστική εμπειρία, έπαιξα με πολύ καλούς παίκτες, τους αγαπούσα όλους. Νομίζω ήταν από τις καλύτερες επιλογές της καριέρας μου».

Για την πρώτη του θητεία στους «πράσινους»: «Αγαπούσα την ομάδα, τους προπονητές, όλο τον οργανισμό και τη… θάλασσα. Ήταν ο τέλειος συνδυασμός. Η πρώτη σεζόν ήταν εξαιρετική, παραλίγο να κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα. Μόνο γι’ αυτό μετανιώνω κάπως, ίσως θα έπρεπε να είχαμε πιεστεί λίγο παραπάνω. Όλα ήταν καλά. Αγαπώ τις νίκες και ο Παναθηναϊκός θέλει πάντα τις νίκες. Αυτό ήταν τέλειο για εμένα».

Για το μήνυμα που έχει για τον κόσμο του Παναθηναϊκό που τον αγαπάει: «Και εγώ τους αγαπάω, μου λείπουν. Ξέρεις είναι το ίδιο πράγμα, γνωρίζουν τι γίνεται. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην είναι στα καλύτερό του σήμερα, αλλά είναι μια ομάδα για την κορυφή. Το μήνυμά μου είναι να μην χάσουν την πίστη τους και να συνεχίσουν να οι κορυφαίοι οπαδοί στην Ευρώπη. Η ομα΄δα μπορεί να περνάει κάτι δύσκολο, αλλά θα επανέλθει ψηλά σύντομα, είμαι σίγουρος».

Για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα ήταν τα πιο δυνατά παιχνίδια που αγωνίστηκα. Ήταν τα παιχνίδια με το μεγαλύτερο στρες και την μεγαλύτερη ένταση, ακόμα και στην προετοιμασία. Τα ματς ήταν κάτι διαφορετικό. Ακόμα θυμάμαι στα εκτός έδρας παιχνίδια που κατέβαιναν στις σκάλες για να μας πετάξουν λαχανικά και γελάω με αυτό. Λατρεύω τα πάντα σε αυτά τα ντέρμπι και μου λείπουν».

Για αυτό που θέλει να πει στους «πράσινους» οπαδούς: «Το μήνυμά μου είναι ότι θέλω να πάω εκεί. Θέλω μια πρόσκληση για να πάω στη Θύρα 13 και να κάτσω μαζί τους να δω ένα ολόκληρο παιχνίδι. Σας παρακαλώ, κάντε το πραγματικότητα. Σας αγαπώ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…