Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Κούγιας για δολοφονία Άλκη: «Αντιμέτωποι και με το κακούργημα της εγκληματικής οργάνωσης οι δράστες»

Κούγιας για δολοφονία Άλκη: «Αντιμέτωποι και με το κακούργημα της εγκληματικής οργάνωσης οι δράστες»

Κούγιας

Μιλώντας το απόγευμα στο Mega ο κ. Αλέξης Κούγιας, αναφέρθηκε πρωτίστως στην συζήτηση που είχε με την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Συγκεκριμένα ο κ. Κούγιας είπε τα εξής: «Θα προσπαθήσω να είμαι αντάξιος. Ένιωσα πολύ μεγάλο μέρος ευθύνης. Μετά από προσωπική συζήτηση λίγων λεπτών με την ανακρίτρια, διαπίστωσα ότι τόσο οι εντολείς μου όσο και εγώ μπορούμε να είμαστε ήσυχοι ότι η ανάκριση θα γίνει από μία ανακρίτρια η οποία με εντυπωσίασε από κάθε άποψη και έχω μια σιγουριά ότι όταν θα φτάσει η υπόθεση στο ακροατήριο, αυτοί που πραγματικά θα είναι ένοχοι, η δικογραφία θα έχει στοιχεία που θα αποδεικνύουν την ενοχή τους και αυτοί που πραγματικά δε θα είναι ένοχοι θα είναι ήσυχοι και εγώ θα είμαι ήσυχος ότι δεν ξέφυγαν από τη δικαιοσύνη».

Σύμφωνα με τον γνωστό ποινικολόγο, «μέχρι στιγμής οι κατηγορούμενοι είναι 11 ωστόσο μπορεί από τα στοιχεία που θα προκύψουν να διευρυνθεί ο κύκλος των κατηγορουμένων».

«Έχω την πεποίθηση, είμαι βέβαιος, ότι τελικώς θα έχουμε επέκταση της κατηγορίας και για το αδίκημα της εγκληματικής οργανώσεως και μάλλον και για το αδίκημα της διακεκριμένης κατοχής όπλων, που είναι και τα δύο κακουργήματα».

«Οι γονείς θα το φτάσουν μέχρι τέλους»

Όπως δήλωσε ο κ. Κούγιας, οι γονείς του άτυχου 19χρονου είναι αποφασισμένοι να φτάσουν την υπόθεση στο τέλος.

«Βλέπετε τους ανθρώπους αυτούς πόσο ήρεμοι είναι, πόσο διαλλακτικοί είναι, πόσο θέλουν η θυσία του παιδιού τους να γίνει αφορμή για μια καλύτερη κοινωνία. Είναι εξίσου αποφασιστικοί στο να φτάσει η υπόθεση αυτή στη δικαιοσύνη αυτούς που πραγματικά όπλισαν τα χέρια των ανθρώπων αυτών».

»Για τον λόγο αυτόν, ήρθε στην γνώση τους ένα μαχαίρι το οποίο προκύπτει και εγώ το είπα γιατί είχα εντολή να το κάνω, το οποίο φέρεται ότι ανήρτησε σε ανάρτησή του ο Γιώργος Σαββίδης, ο γιος του Ιβάν Σαββίδη. Όταν το συζητήσαμε (σ.σ. με τους γονείς του Άλκη) τους είπα ότι εγώ δεν μπορώ να το δημοσιοποιήσω, παρά μόνο αν μου έδιναν την εντολή, και τότε, με μια φωνή οι δυο γονείς και τα μάτια τους να λάμπουν, είπαν ‘για τον Άλκη μας θα πρέπει να διερευνηθεί κάθε εκδοχή της υποθέσεως αυτής. Εκτελώντας την εντολή τους αυτή, δημοσιοποίησα τη φωτογραφία αυτού του μαχαιριού το οποίο δυστυχώς έχει αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό ο Γιώργος Σαββίδης, το βράδυ που ο Άρης κέρδισε τον ΠΑΟΚ στις 29 Νοεμβρίου στην Τούμπα».

Και συνεχίζει: «Επειδή λοιπόν κάποια παπαγαλάκια και κάποιοι χυδαίοι που δεν είναι δημοσιογράφοι, ειδικά σε κάτι μέσα στα οποία δεν γνωρίζεις ποιοι είναι αυτοί που τα διαχειρίζονται, αλλά σε ένα ειδικά που έχει και εφημερίδα στη Θεσσαλονίκη, τους επιφυλάσσω πολύ μεγάλες εκπλήξεις, προσπάθησαν να ρίξουν σε μένα την ευθύνη, ότι εγώ ανέδειξα το αποκρουστικό αυτό γεγονός, γι’ αυτό κάνω την παρέμβαση».

Ο κ. Κούγιας σημειώνει ότι είδε «με ανακούφιση την προκαταρκτική εξέταση» με αφορμή τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας με το μαχαίρι.

Πηγή: Dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Καντέρ: «O Ερντογάν θα επιτεθεί μια μέρα στην Ελλάδα»

Ο Ενές Καντέρ μίλησε ανοικτά για τις απειλές που δέχτηκε για τη ζωή του και κάλεσε τον Πρω…