Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Ιωνικός: Τα ρεκόρ της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ

Ιωνικός: Τα ρεκόρ της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ

Ιωνικός

Ο Ιωνικός στο ματς με τον ΠΑΟΚ σημείωσε μια σειρά ατομικά ρεκόρ. Οι παίκτες του «Αστεριού» στάθηκαν πολύ καλά στον αγώνα παρά την ήττα.

Ο Κωστής Γόντικας έδωσε και κέρδισε πολλές μάχες μέσα στις δύο ρακέτες, φτάνοντας στο δεύτερο του, φετινό double-double με 12 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ. Ισοφάρισε μάλιστα το ρεκόρ καριέρας του με τα 12 ριμπάουντ αφού τόσα είχε και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό H Hotels, παιχνίδι στο οποίο είχε το πρώτο του double-double στη σεζόν.

 

Ο διεθνής σέντερ είχε 5/11 δίποντα και με αυτά έφτασε τα 100 εύστοχα σε 62 παιχνίδια στη Stoiximan Basket League. Μετράει πλέον 103/203 (50,73%).

 

Ακόμη ο Ιωνικός:

 

*Ο Γιουτζίν Τζέρμαν επέστρεψε στις «20άρες» αφού τελείωσε το παιχνίδι με 22. Αυτή ήταν η ένατη φορά στα 13 παιχνίδια του με τον Ιωνικό που είχε 20+ πόντους.

 

*Ο σημερινός αγώνας είχε μόλις δύο πόντους από αιφνιδιασμούς και τους σημείωσε ο ΠΑΟΚ mateco. Μένοντας στο μηδέν ο Ιωνικός, σημείωσε νέο αρνητικό ρεκόρ για τη φετινή Stoiximan Basket League αφού το προηγούμενο είχε με έναν πόντο από αιφνιδιασμό η ΑΕΚ στο ματς της 12ης αγωνιστικής με το Περιστέρι Vitabiotics.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…