Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ ΕΟΚ: Συνεργασία με τον Δήμο Φυλής

ΕΟΚ: Συνεργασία με τον Δήμο Φυλής

ΕΟΚ

Τη συνεργασία με τον Δήμο Φυλής ανακοίνωσε σήμερα η Ελληνική Ομοσπονδία μπάσκετ, η αρχή της οποίας θα γίνει στις 25 Φεβρουαρίου με τον αγώνα της Εθνικής ανδρών.

Η σχετική ανακοίνωση:

Με την κοινή πεποίθηση και βούληση μιας μακρόπνοης συνεργασίας πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλου, με τον Δήμαρχο Φυλής, Χρήστο Παππού. Το «τζάμπολ» αυτής της συνεργασίας θα γίνει με τη διεξαγωγή του αγώνα της Εθνικής Ανδρών με την Τουρκία στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων στις 25 Φεβρουαρίου 2022.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Φυλής στα Άνω Λιόσια συμμετείχαν ο Γενικός Διευθυντής της ΕΟΚ, Ντίνος Σβερκούνος, ο Ειδικός Γραμματέας ΕΟΚ για θέματα Οργανωτικής Διαφάνειας και Χρηστής Διακυβέρνησης, Βασίλης Ντάκουρης, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ και Διοικητικός Υπεύθυνος της Εθνικής Ανδρών, Δήμος Ντικούδης και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Φυλής η «Πάρνηθα», Γιώργος Μαυροειδής.

Στη συζήτηση τέθηκαν επί τάπητος το πλάνο φιλοξενίας και σημαντικά οργανωτικά θέματα για τον επικείμενο αγώνα Ελλάδας – Τουρκίας. Τόσο ο κ. Λιόλιος όσο και ο κ. Παππούς επισήμαναν πως το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του Φεβρουαρίου είναι μόνο η αρχή και πως υπάρχει θετικό έδαφος για μελλοντική συνεργασία και τη διεξαγωγή σημαντικών διοργανώσεων με επίκεντρο το Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

«Δώσε Πάσα», ή αλλιώς να ‘χαμε να λέγαμε

Από το «Δώσε Πάσα» στο δώσε καμιά πάσα ρε!… Ήταν ο Βαγγέλης Λιόλιος εκείνος που με σ…