Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Αλβέρτης: «Αγώνες αντάξιοι των ομάδων»

Αλβέρτης: «Αγώνες αντάξιοι των ομάδων»

Αλβέρτης, Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ευχήθηκε να γίνουν καλοί αγώνες.

«Μετά από χρόνια επανέρχεται ο θεσμός. Κάθε Final 4 είναι ένα τριήμερο γεμάτο μπάσκετ. Πιστεύω θα γίνουν αγώνες αντάξιοι των ομάδων, εντός και εκτός γηπέδων. Πιστεύω να κυλήσει όλη η διαδικασία ομαλά και όμορφα όπως αξίζει σε έναν τέτοιο θεσμό. Ο Προμηθέας είναι μία καλή ομάδα, ένας δύσκολος αντίπαλος».

Ακολούθως, ρωτήθηκε για την παραχώρηση παικτών στην Εθνική ομάδα για το ματς με την Τουρκία, αφού ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει αναμέτρηση για την Ευρωλίγκα την ίδια ημέρα: «Να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Παναθηναϊκός ανέκαθεν στήριζε και στηρίζει την Εθνική ομάδα. Η Εθνική ομάδα είναι και το ελληνικό μπάσκετ και η εικόνα μας προς τα έξω. Μία δυνατή Εθνική ομάδα κάνει καλό και στο ελληνικό στο μπάσκετ, σε όλες τις ομάδες.

Η πρόθεση είναι να βοηθήσουμε την Εθνική ομάδα, εφόσον δεν υπάρξουν προβλήματα μέχρι εκείνη τη στιγμή. Ελπίζουμε για το καλύτερο για εμάς και το ελληνικό μπάσκετ. Δεν είναι θέμα σωματείου για τους παίκτες που θα πάνε, είναι οι ανάγκες που έχει η Εθνική».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το κοινωνικό πρόσωπο το Κυπέλλου Ελλάδας (vid)

Γεμάτο δράση εντός και εκτός παρκέ περιείχε το Κύπελλο Ελλάδας. H Κρήτη φιλοξένησε ένα τετ…