Κεντρική NBA All Star Game NBA: Οι Καβαλίερς κατέκτησαν το Skills Challenge [vid]
NBA

All Star Game NBA: Οι Καβαλίερς κατέκτησαν το Skills Challenge [vid]

Καβαλίερς, All Star Game

Οι Καβαλίερς των Γκάρλαντ, Μόμπλεϊ και Άλεν κατέκτησαν το Skills Challenge στο All Star Game του ΝΒΑ. Η τριάδα των Καβς αποδείχθηκε καλύτερη από αυτή των Γκίντι, Κάνινγκνχαμ, Μπαρνς και των Αντετοκούνμπο, κατακτώντας το τρόπαιο.

Οι Rooks ξεκίνησαν με 32 πόντους, ακολούθησαν οι Antetokounmpos, με τον Γιάννη και τον Άλεξ να σκοράρουν από 8 πόντους και τον Θανάση 4 πόντους, δηλαδή συνολικά 20 πόντους.

Τρίτοι διαγωνίστηκαν οι γηπεδούχοι Καβς. Ο Τζάρετ Άλεν σημείωσε 5 πόντους, ο Έβαν Μόμπλεϊ πρόσθεσε 18 πόντους και ο Ντάριους Γκάρλαντ 24 πόντους, άρα συνολικά 47 πόντους.

Δεύτερος γύρος – Πάσα
Στον δεύτερο γύρο πρώτοι ξεκίνησαν ξανά οι Rooks που σημείωσαν 88 πόντους, όσους και οι Αντετοκούνμπος, ενώ οι Καβαλίερς μάζεψαν 74 πόντους. Ο δεύτερος γύρος κατέληξε στην ισοβαθμία στα αδέλφια Αντετοκούνμπο, που πήραν τους 100 πόντους.

Τρίτος γύρος – Team Relay (Σουτ και πάσα)
Οι Rooks τελείωσαν τον γύρο τους σε 1 λεπτό και 18 δευτερόλεπτα και κατέκτησαν τον τρίτο γύρο, αφού οι άλλες δύο ομάδες δεν κατάφεραν να σπάσουν τον χρόνο.

Νοκ-άουτ γύρος
Με τους Καβαλίερς και τους Antetokoumpos να αναδεικνύονται ισόπαλοι, χρειάστηκε ο νοκ-άουτ γύρος για να αναδειχθεί ο δεύτερος φιναλίστ. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, αστόχησε στο τρίποντο, ο Γκάρλαντ ευστόχησε στο δικό του και έτσι στον τελικό προκρίθηκαν οι Καβς.

Τελικός
Στον τελικό, θα νικούσε η ομάδα που θα ευστοχούσε πιο γρήγορα σε τρίποντο από το κέντρο όταν διαγωνιζόταν. Οι Rooks χρειάστηκαν μόλις 9.9 δευτερόλεπτα. Οι Cavs όμως τα κατάφεραν μόλις στο δεύτερο σουτ τους, με τον Μόμπλεϊ να δίνει την νίκη στην ομάδα του.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…