Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Η πρώτη ανάρτηση της Γεωργίας Μπίκα: «Ο δεύτερος βιασμός, εκείνος της αμφισβήτησης, είναι εξίσου οδυνηρός»

Η πρώτη ανάρτηση της Γεωργίας Μπίκα: «Ο δεύτερος βιασμός, εκείνος της αμφισβήτησης, είναι εξίσου οδυνηρός»

Μπίκα

Με μία συγκινητική ανάρτηση η Γεωργία Μπίκα ευχαριστεί τους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό της έπειτα από την καταγγελία για τον βιασμό που υπέστη σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

«Είμαι η γυναίκα Γεωργία η οποία διεκδικεί το δίκιο και την αξιοπρέπειά της», σημειώνει η 24χρονη κοπέλα, «για εμένα και για κάθε γυναίκα που φοβάται».

Στο μήνυμά της, μάλιστα, αφήνει αιχμές και για όσους την αμφισβητούν, τονίζοντας πως «ο δεύτερος βιασμός εκείνος της αμφισβήτησης είναι εξίσου οδυνηρός».

Αναλυτικά το μήνυμα της Γεωργίας

Έπειτα από έναν καταιγισμό αγάπης και “αγκαλιάς” από όλους εσάς, έχω να πω μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ σε όλους όσους με στήριξαν αυτές τις δύσκολες μέρες.

Δεν είμαι μόνο η Γεωργία του Λαγκαδά. Είμαι η γυναίκα Γεωργία η οποία διεκδικεί το δίκιο και την αξιοπρέπειά της. Ο δεύτερος βιασμός εκείνος της αμφισβήτησης είναι εξίσου οδυνηρός.

Θα τον αντιμετωπίσω όμως όπως και τον πρώτο με μια διαφορά: Με τις αισθήσεις μου και τα μάτια μου ανοιχτά. Με την δική σας αγάπη και συμπαράσταση, γιατί όλοι εσείς είσαστε η δική μου μεγάλη οικογένεια.

Αληθινή αγάπη και σεβασμός αυτό είναι που θέλω να πετύχω, δικαίωση ψυχής και ηρεμία. Για εμένα και για κάθε γυναίκα που φοβάται… Ευχαριστώ που με αγκαλιάσετε.

mpika minima

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…