Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Βίκυ Πρωτογεράκη: «Δεν έβλεπα παρενοχλήσεις, κάποιες το χρησιμοποίησαν για να κάνουν πράγματα στο θέατρο»

Βίκυ Πρωτογεράκη: «Δεν έβλεπα παρενοχλήσεις, κάποιες το χρησιμοποίησαν για να κάνουν πράγματα στο θέατρο»

΄Βίκυ

Στο #metoo και στον Πέτρο Φιλιππίδη, που είναι προφυλακιστέος για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, αναφέρθηκε σε δηλώσεις της η Βίκυ Πρωτογεράκη.

Όπως αναφέρουν τα dikaiologitika.gr η ηθοποιός και δικηγόρος μίλησε στο «Love it» και υπογράμμισε ότι και εκείνη έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση.

«Σε αυτή τη φάση δεν θέλω να είμαι ούτε δικηγόρος ούτε ηθοποιός, θα ήθελα να γράφω. Αρκετοί μού ζήτησαν τις υπηρεσίες μου ως δικηγόρος επειδή ήμουν ηθοποιός και ήμουν γνωστός. Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση τόσο εντός όσο και εκτός θεάτρου, αλλά το αντιμετώπισα», είπε και πρόσθεσε:

«Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τις καταγγελίες, αλλά αυτούς που είναι στη φυλακή δεν τους είχα ικανούς για κάτι τέτοιο. Τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν θα τον φοβόμουν ποτέ. Βεβαίως και θα υπερασπιζόμουν τον Φιλιππίδη στο δικαστήριο».

«Δεν είμαι κατά των κοριτσιών που έκαναν τις καταγγελίες. Εγώ δεν είχα κοπέλες που να έρθουν να μου πουν κάτι τέτοιο πράγμα, αλλά έβλεπα γενικώς ότι κάποιες κοπέλες χρησιμοποιούσαν αυτόν τον τρόπο για να κάνουν πράγματα στο θέατρο», κατέληξε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…