Κεντρική Basket League Άρης Τακιανός: «Οι παίκτες έκαναν κατάθεση ψυχής»

Τακιανός: «Οι παίκτες έκαναν κατάθεση ψυχής»

παίκτες

Μια σημαντική εντός έδρας νίκη πήρε ο Λάρισα απέναντί στον Άρη με τον προπονητή της ομάδας, Φώτη Τακιανό να στέκεται στην υπερπροσπάθεια των παικτών του δίνοντας τους συγχαρητήρια.

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ:

«Αισθανόμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη και μας δίνει ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια, η ομάδα είναι αρκετά πίσω όσον αφορά στη βαθμολογία και θέλει νίκες για να ανακάμψει. Πετύχαμε σπουδαία νίκη κόντρα σε ένα σπουδαίο αντίπαλο. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί υπερέβαλλαν εαυτό σήμερα, είχαμε αρκετά εσωτερικά προβλήματα, υψίστης σημασίας, δεν αγωνίστηκε ο Μάριτς»

Για το θέμα του Μούντι και το ότι έχασε πρόσφατα την αδερφή του:

«Είμαστε εδώ για να στηρίζουμε τους παίκτες σε οτιδήποτε πρόβλημα έχουν, αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό το κρατάμε για την οικογένεια μας. Τα παιδιά αξίζουν διπλά συγχαρητήρια για την κατάθεση ψυχής που έκαναν».

Για τον κορωνοϊό και την απραξία:

«Δεν μπορεί να καταλάβει κανείς σε έναν οργανισμό να έχουν νοσήσει οκτώ παιδιά και πως θα τα εντάξει για να είναι αγωνιστικά έτοιμοι. Υπάρχει ένα μέταλλο χαρακτήρα στην ομάδα».

Αγωνιστικά αν είναι αισιόδοξος:

«Καταρχήν η ομάδα μας κάνει να την πιστέψουμε. Ήρθα να βοηθήσω να κάνουμε κάτι καινούριο, τα παιδιά όμως μας δείχνουν το δρόμο και ότι είναι αποφασισμένοι να ακολουθήσουν το δύσκολο δρόμο και ότι βάζουν το εγώ κάτω από την ομάδα. Πρέπει να προσαρμοστούμε όλοι στις καινούριες συνθήκες. Ελπίζουμε να καλμάρει η κατάσταση με τον κορωνοϊό. Η διαδικασία που ακολουθούμε είναι ότι κάνουμε το καλύτερο κάθε

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…