Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Survivor Spoiler 25/1: Το φαβορί για αποχώρηση

Survivor Spoiler 25/1: Το φαβορί για αποχώρηση

Survivor

Πολλές φορές έχουμε δει στο ριάλιτι επιβίωσης να αλλάζουν τα πράγματα από τη μία στιγμή στην άλλη. Θα συμβεί και τώρα;

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση στο χθεσινό (25/1) συμβούλιο του νησιού, σας γράψαμε για μία ψηφοφορία – ντέρμπι.

Όπως αναφέρουν τα newsbomb τα ονόματα που βγήκαν στον τάκο είναι δυνατά με μεγάλη απήχηση στο κοινό. Ας τα πάρουμε όμως ένα – ένα. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης είναι από τους παίκτες με τους περισσότερους θαυμαστές εκτός παιχνιδιού, λόγω της καριέρας του στην υποκριτική. Βέβαια στο Survivor δεν έχει φέρει και πολλές νίκες.

Στους Μαχητές, Σοφιάννα και Ασημίνα αποτελούν τα δυνατά «χαρτιά» στην ομάδα και περιέργως βγήκαν υποψήφιες. Η Ασημίνα ίσως η καλύτερη αγωνιστικά παίκτρια στο παιχνίδι, με τη Σοφιάννα να είναι αρκετά κοντά.

Έτσι ο… κλήρος φαίνεται να πέφτει στην Αθηνά. Όχι γιατί δεν έχει δίπλα της υποστηρικτές έξω, αλλά γιατί οι εντάσεις που έχει προκαλέσει και ειδικά η κόντρα της με τη Μυριέλλα για τη σχέση της με τον Κατσαούνη, έχει δείξει πως κάποιοι τηλεθεατές έχουν κουραστεί. Αυτό τουλάχιστον φαίνεται από τα σχόλια που διαβάζουμε καθημερινά στο twitter.

Τα ντέρμπι πάντα είναι αμφίρροπα, η ψηφοφορία έχει «κλείσει» αλλά αν έπρεπε να ποντάρουμε σε κάποιον για αποχώρηση, αυτή λοιπόν θα ήταν η Αθηνά. Βέβαια αν ψηφίζαμε με καθαρά αγωνιστικό κριτήριο, εκείνος που θα έπρεπε να αποχωρήσει θα ήταν ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Πολλές φορές στα Survivor έχουν γίνει ανατροπές όμως, οπότε ας το έχουμε και αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού μας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…