Κεντρική Basket League Περιστέρι: Αρκετά ρεκόρ παρά την ήττα

Περιστέρι: Αρκετά ρεκόρ παρά την ήττα

Περιστέρι

Το Περιστέρι ηττήθηκε από τον Προμηθέα στην Πάτρα με 82-77, ωστόσο οι παίκτες του σημείωσαν αρκετά ρεκόρ, πιάνοντας κατά διαστήματα καλή απόδοση.

Η Basket League κατέγραψε τα ρεκόρ που σημείωσε το Περιστέρι:

Ο Τεράν Πέτεγουεϊ ήταν ένας από τους τέσσερις παίκτες του Περιστερίου Vitabiotics που έφτασαν σε διψήφιο αριθμό πόντων. Είχε 11 και με αυτούς μπήκε στην πρώτη 30άδα των σκόρερ των «κυανοκίτρνων» στη Stoiximan Basket League.

Ο Αμερικανός έφτασε τους 421 πόντους με το Περιστέρι Vitabiotics και ξεπέρασε τον Φεράν Μαρτίνεθ που είχε 420 παίζοντας για την αθηναϊκή ομάδα στις σεζόν 1998-99 και 2001-02.

Ακόμη για το Περιστέρι:

*Ο Δημήτρης Μωραίτης επέστρεψε πραγματικά δριμύτερος μετά τον τραυματισμό του κάνοντας συνεχόμενα, καλά παιχνίδια με καλύτερο αυτό στην Πάτρα που ήταν και το καλύτερο των οχτώ που έκανε στο φετινό Πρωτάθλημα. Είχε 22 ranking ενώ το προηγούμενο καλύτερο του ήταν εκείνο των 14 στο ματς με τον Ολυμπιακό στο οποίο μάλιστα είχε τραυματιστεί.

Το παιχνίδι κόντρα στον Προμηθέα όμως ήταν συνολικά το καλύτερο από τα 95 στην καριέρα του διεθνή γκαρντ στη Stoiximan Basket League αφού είχε έναν βαθμό παραπάνω στο ranking από το ματς στο οποίο έκανε ντεμπούτο στην κατηγορία, στο Πανιώνιος-Κολοσσός H Hotels του 2014-15, στο οποίο είχε 21 ranking. Ακόμη ο Μωραίτης με τα δύο ριμπάουντ που είχε, ξεπέρασε τα 100 στην 95η εμφάνιση του στην κατηγορία.

*Με τα οχτώ ριμπάουντ που είχε στην Πάτρα, ο Τσαντ Μπράουν ξεπέρασε τα 200 στην 23η εμφάνιση του στη Stoiximan Basket League.

*Ο Γκλεν Κόζι έφτασε και ξεπέρασε τις 100 εύστοχες βολές σε 36 αγώνες στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε 4/5 κόντρα στον Προμηθέα και μετράει πλέον 103/119 (86,55%).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Σερέλης: «Έξτρα κίνητρο ότι μας έχει κερδίσει δύο φορές η Μακάμπι»

Στη συνέχεια του Παναθηναϊκού στη Euroleague, αναφέρθηκε ο Χρήστος Σερέλης. Ο Χρήστος Σερέ…