Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Παπαλουκάς: «Μπορεί ο Ολυμπιακός να φτάσει στο Final Four»

Παπαλουκάς: «Μπορεί ο Ολυμπιακός να φτάσει στο Final Four»

Παπαλουκάς

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο Θοδωρής Παπαλουκάς μίλησε για τις δύο ομάδες στο israelhayom.co.il. Ο βετεράνος πλέον παίκτης έχει αγωνιστεί και στις δύο ομάδες και ζητήθηκε η άποψή του.

Αναφερόμενος στην ελληνική ομάδα είπε: «Έκανε καλό στον Ολυμπιακό ότι επέστρεψε στο πρωτάθλημα και παίζει δύο φορές την εβδομάδα. Πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος και στο Final Four. Θεωρώ ότι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη».

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς μίλησε και για τη Μακάμπι, αλλά και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο: «Στην αρχή της σεζόν μου άρεσε αυτό που έβλεπα. Δεν μπορώ να πω γιατί βρίσκονται σε κακή περίοδο. Σίγουρα είναι δύσκολο να προλάβουν τα πλέι-οφ. Η Μακάμπι πρέπει να βρίσκεται πάντα στη κορυφή. Το πιο σημαντικό είναι η στήριξη στον προπονητή. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι ένας ένας σπουδαίος προπονητής και άνθρωπος. Είναι ειλικρινής, αλλά όλα εξαρτώνται από τα αποτελέσματα. Προσωπικά, νιώθω περήφανος που έπαιξα στην Μακάμπι. Πέρασα ωραία στην ομάδα και στο Ισραήλ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Ο Γιάννης Φούφης στη λίστα για τα play off

Με έναν Έλληνα διαιτητή η λίστα για τα play off της Euroleague. Ο Γιάννης Φούφης είναι ο μ…