Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: Προπόνηση και αναχώρηση για Αθήνα

ΠΑΟΚ: Προπόνηση και αναχώρηση για Αθήνα

ΠΑΟΚ
Το Λαύριο αντιμετωπίζει αύριο (30/10) τον ΠΑΟΚ για την 14η Αγωνιστική της Basket League.
Στην σημερινή προπόνηση του Δικέφαλου δεν προπονήθηκε λόγω του χθεσινού τραυματισμού του ο Ζερμέιν Λοβ. Παρόλα αυτά ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή της ομάδας για το Λαύριο.
Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:
Προπόνηση και αναχώρηση για την Αθήνα…

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο PAOK Sports Arena, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco για τον εκτός έδρας αγώνα με το Λαύριο MEGABOLT, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 30/1 στις 17:00.

O Jermaine Love δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας. Ο Αμερικανός γκαρντ όμως, θα είναι στην αποστολή της ομάδας μαζί με τους καλαθοσφαιριστές: Demetre Rivers, Anthony Lee, Αντρέα Χριστοδούλου, Νίκο Καμαριανό, David DiLeo, Βαγγέλη Μάντζαρη, Απόστολο Ρούμογλου, Γιώργο Καμπερίδη, Marvin Jones, Βασίλη Τολιόπουλο και Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Ο συνεργάτης του κόουτς Λυκογιάννη, βοηθός προπονητή Στάθης Νεραντζάκης αναφερόμενος στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ mateco με το Λαύριο, τόνισε:

«Είναι ένα σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι, με το οποίο ξεκινάμε τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Μας είχε πληγώσει η ήττα στον πρώτο γύρο και θέλουμε σίγουρα να αντιδράσουμε σε αυτό το παιχνίδι. Το Λαύριο είναι μία ποιοτική ομάδα, που έχει προσθέσει στο ρόστερ της δύο παίκτες για τους οποίους δεν έχουμε καθαρή εικόνα. Κάναμε καλή προετοιμασία όλη την εβδομάδα, παρά τα προβλήματα και τις απουσίες. Δεν θα έχουμε πλέον τον Griffin, ελπίζουμε να είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Love, αλλά σε κάθε περίπτωση, πρέπει να δώσουμε έμφαση στην άμυνα, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ κι αν κάνουμε στην επίθεση αυτά για τα οποία έχουμε δουλέψει, θα έχουμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα».

  • mouratos lavrio marousi jpg

    Χωρίς θεατές το Λαύριο – Μαρούσι

    Χωρίς κόσμο το Λαύριο – Μαρούσι. Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (22/…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
  • ΑΕΚ - Λαύριο

    ΑΕΚ – Λαύριο 100-67

    Επιβλητική ΑΕΚ, ξέσπασε στο Λαύριο. Στην καλύτερη φετινή εμφάνισή της η ΑΕΚ Betsson μετέτρ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…