Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ ΟΑΚΑ: Φιλοξενία σε όποιον το έχει ανάγκη

ΟΑΚΑ: Φιλοξενία σε όποιον το έχει ανάγκη

ΟΑΚΑ χιόνι

Σε μια τρομερή κίνηση, ο ιθύνοντες του κλειστου των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, θα μπορούν να προστατεύσουν τον κόσμο από την κακοκαιρία. Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε ο Συντονιστής και Γενικός Διευθυντής του ΟΑΚΑ, Κωνσταντίνος Χαλιώρης, το κλειστό γήπεδο θα μπορεί να φιλοξενήσει όποιον θέλει να προστατευτεί από την επέλαση του χιονιά.

Για το σκοπό αυτό άλλωστε, κατέβηκε ο ηλεκτρονικός πίνακας από την οροφή του γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ενημέρωση από το Γενικό Διευθυντή του ΟΑΚΑ:

«Από την πρώτη στιγμή που ενημερωθήκαμε για τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που θα έπλητταν την Αττική και την περιοχή του ΟΑΚΑ, οι υπηρεσίες του οργανισμού ανταποκρίθηκαν τα μέγιστα.

Προληπτικά έγιναν κοπές κλαδιών, σε μεγάλο ύψος, καθαρίστηκαν φρεάτια και ενημερώθηκαν οι αθλητές, οι χρήστες των χώρων και οι πολίτες για την ασφαλή οδήγηση και την κυκλοφορία των πεζών στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ.

Σε συνεργασία με την ΚΑΕ ΠΑΟ αναβλήθηκε ο σημερινός αγώνας μεταξύ ΚΑΕ ΠΑΟ και ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, κατέβηκε ο ηλεκτρονικός πίνακας οροφής (CUBE) που στηρίζεται στην οροφή του κλειστού και ζυγίζει πάνω από 8 τόνους, ώστε να αποφορτιστεί η στέγη λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης.

Στην πύλη του χώρου στάθμευσης των χορηγών, υπάρχει μεγάλη ποσότητα αλατιού στην διάθεση της Περιφέρειας και των γύρω δήμων.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας σε θερμαινόμενη αίθουσα για όποιον έχει ανάγκη.

Για τους μικρούς, τετράποδους φίλους του κέντρου, τοποθετήθηκε τροφή στους ειδικούς χώρους που έχουν δημιουργηθεί.
Μετά την επίσκεψη της “Ελπίδας”, θα πραγματοποιηθεί έλεγχος σέ ολόκληρο το Ολυμπιακό Συγκρότημα ώστε να καταγραφούν και να αποκατασταθούν οι όποιες βλάβες προκλήθηκαν από τον χιονιά.

Ευχαριστώ τους υπαλλήλους του ΟΑΚΑ που για μία ακόμη φορά, σε άψογη συνεργασία, έδειξαν πως ο Οργανισμός λειτουργεί σε όλες τις συνθήκες».

jumbotron oaka chioni scaled

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…