Κεντρική Ηρακλής Μέξας: «Θέλουμε δύο παίκτες, δεν μας σεβάστηκε η διαιτησία»

Μέξας: «Θέλουμε δύο παίκτες, δεν μας σεβάστηκε η διαιτησία»

Μέξας

O Προμηθέας νίκησε σήμερα (16/1), στο Ιβανώφειο, για τη 12η αγωνιστική της Basket League, τον Ηρακλή, με 95-82.

Αρκετά απογοητευμένος με την διαιτησία φάνηκε απο τις δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου ο Κώστας Μέξας. Ο τεχνικός του Ηρακλή μίλησε στάθηκε στην έλλειψη διάρκειας που σε συνδυασμό με το αποψιλωμένο ρόστερ δεν κατάφεραν να κρατήσουν την ομάδα του ζωντανή και να πάρουν την νίκη.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Κώστα Μέξα:

«Εξ αρχής ήταν ένα δύσκολο ματς και γιατί άδειασε το γήπεδο και γιατί δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Ξέραμε πως δεν μπορούμε να έχουμε 40 λεπτά αντοχής λόγω των απουσιών και των παιδιών που έφυγαν. Μια ομάδα που ήταν πιο έτοιμη βγήκε στο γήπεδο. Η έλλειψη διάρκειας έπαιξε μεγάλο ρόλο, στην άμυνα χαθήκαμε αρκετές φορές. Αν θέλουμε να γίνουμε ανταγωνιστικοί πρέπει ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητά μας να είναι διαφορετική».

Για το θέμα της ενίσχυσης: «Χρειαζόμαστε τουλάχιστον δύο παίκτες, δύο καλές προσθήκες, να βρούμε σταθερές μέσα στον αγώνα για να είμαστε καλύτεροι στον 2ο γύρο. Μακάρι να βρούμε λύσεις και να προχωρήσουμε. Ο στόχος είναι μέχρι το ματς με τον Παναθηναϊκό να έρθει ο ένας παίκτης και μετά να αποκτηθεί και ο επόμενος.

Το -3 θα έπρεπε να απασχολεί όλο το πρωτάθλημα, όχι μόνο εμάς και είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα. Η διοίκηση έχει υποσχεθεί ότι θα δοθούν λύσεις, θέλουμε παίκτες που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να θέλουν να έρθουν στην ομάδα. Πιστεύω πως θα έχουμε θετικές εξελίξεις τις επόμενες ημέρες».

Για τον Ντόλεζαϊ: «Έχει ταλέντο, αλλά χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, καταλαβαίνει το παιχνίδι, αλλά πρέπει να τον βοηθήσει η ομάδα. Δεν είναι ένα παιδί που θα βάλει 20 πόντους μόνος του. Ο τρόπος που προσέγγισε το παιχνίδι ήταν σωστός, όμως όλοι πρέπει να κάνουν βήματα μπροστά.

Για τη διαιτησία: «Δεν μας σεβάστηκε και πριν την εκκένωση και μετά με τις τεχνικές ποινές. Στην πρώτη μου διαμαρτυρία έφαγα τεχνική ποινή. Δεν θέλω να μείνω παραπάνω σε αυτό το κομμάτι, ας δούμε τι κάναμε λάθος εμείς και ας πάμε παρακάτω».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Basket League: Αυλαία της 4ης αγωνιστικής με Ολυμπιακό & Προμηθέα

Η 4η αγωνιστική του Top-6 ξεκινά με τον αγώνα Ολυμπιακός – Προμηθέας. Ο Ολυμπιακός κ…