Κεντρική Διεθνή Basketball Champions League Μάρβιν Τζόουνς: «Να κοντρολάρουμε το ρυθμό του αγώνα»

Μάρβιν Τζόουνς: «Να κοντρολάρουμε το ρυθμό του αγώνα»

Τζόουνς, ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει απόψε τη Στρασμπούρ για πρώτη φορά, ωστόσο ο Μάρβιν Τζόουνς θα παίξει απέναντι στη γαλλική ομάδα για τέταρτη φορά.

Τις δύο φορές ως παίκτης του Περιστερίου και δύο με την Πετρόλ Ολίμπια, τη περίοδο 2018-2019, οπότε τη γνωρίζει λίγο καλύτερα από τους συμπαίκτες του.

«Είμαι χαρούμενος που ξεκινά η νέα χρονιά και εμείς είμαστε στο γήπεδο. Είναι σημαντικό για μας που είμαστε στα Play-In. Η Strasbourg είναι μία πολύ καλή ομάδα. Θα πρέπει να προσεγγίσουμε σωστά το παιχνίδι, να παίξουμε δυνατά στην άμυνα και να παλέψουμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Θα είναι μία πολύ δυνατή μάχη», σχολιάζει ο Αμερικανός σέντερ, που θυμάται τα προηγούμενα παιχνίδια απέναντι στη Στρασμπούρ και προσθέτει:

«Είναι μία ομάδα καλά οργανωμένη, με καλό κoουτσάριμα, αθλητική και δυναμική στο παιχνίδι της. Έχει ιδιαίτερα θερμή έδρα, δεν ξέρω πως θα είναι με όλη αυτή την κατάσταση, αλλά το γήπεδό τους είναι σκληρή έδρα. Θα είναι πολύ σημαντικό για μας να κοντρολάρουμε το ρυθμό του αγώνα και να τους βγάλουμε από το στυλ που προσπαθούν να επιβάλλουν, γιατί είναι μία ομάδα που της αρέσει να τρέχει και να κυριαρχεί και με την αθλητικότητά της».

Πέρα από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, αυτό που απασχολεί ιδιαίτερα είναι ο βαθμός ετοιμότητας της ομάδας και κατά πόσο θα έχει επανέλθει από τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε με τον COVID-19. Ο Αμερκανός σέντερ λέει σχετικά: «Νομίζω ότι πέρα από ένα πολύ σημαντικό θέμα υγείας, είναι και πως το αντιμετωπίζει κανείς. Αν έχεις συμπτώματα και τι θα σου αφήσει μετά, αλλά και ψυχολογικά πως θα το αντιμετωπίσεις. Υπάρχει κούραση, υπάρχουν δυσκολίες, αλλά είμαστε επαγγελματίες, πρέπει να κάνουμε το καλύτερο, να μην μας επηρεάσει όλη αυτή η κατάσταση και να μείνουμε προσηλωμένοι σε αυτό που έχουμε να κάνουμε στο γήπεδο».

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basketball Champions League

Δειτε επισης

BCL: Στα πρότυπα του ΝΒΑ το Final Four (vid)

Το Final Four του BCL θα γίνει σε γυάλινο δάπεδο. Το ΝΒΑ θέλησε να μιμηθεί η FIBA και φέρν…