Κεντρική Διεθνή Basketball Champions League Λυκογιάννης: «Συγκέντρωση και διάθεση για 40 λεπτά» [vid]

Λυκογιάννης: «Συγκέντρωση και διάθεση για 40 λεπτά» [vid]

ΠΑΟΚ

Τη νίκη που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει την πρόκριση στους «16» του Basketball Champions League αναζητεί ο ΠΑΟΚ στον αυριανό αγώνα με τη Στρασμπούρ. Ο Άρης Λυκογιάννης είναι ξεκάθαρος στο τι χρειάζεται η ομάδα για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

«Το πιο σημαντικό πράγμα έχει να κάνει με τη συγκέντρωση και τη διάθεση, στοιχεία τα οποία πρέπει να έχουμε και στα 40 λεπτά του αγώνα. Θα είναι μία μάχη απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα, για να έχουμε πιθανότητες να πάρουμε την νίκη. Στο πρώτο ματς δεν εμφανιστήκαμε. Παίζουμε με μία ομάδα που έχει μεγάλη ποιότητα κι αθλητικότητα. Πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτά τα στοιχεία τους και να έχουμε πολύ μεγαλύτερη συγκέντρωση, που ήταν ένα στοιχείο στο οποίο αποτύχαμε πλήρως στο πρώτο ματς», τόνισε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Αναφέρθηκε επίσης

Στις αλλαγές που έχει κάνει η ομάδα: «Οι καταστάσεις είναι που μας οδηγούν σε αυτό το πράγμα. Δε θα το χαρακτήριζα restart. Μαζί με τον Ολυμπιακό, είμαστε οι δύο ομάδες που είχαμε τα περισσότερα κρούσματα. Προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε μία κατάσταση. Ούτε εμείς ξέρουμε το τι έχει αφήσει στην ομάδα. Μετά το παιχνίδι του πρώτου γύρου, το λεωφορείο έμοιαζε με… νοσοκομείο από τους βήχες κι από τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν οι παίκτες. Οι αλλαγές έχουν να κάνουν με τραυματισμούς, όσον αφορά στην αλλαγή του Carter.

Με τον Ogbeide έχει να κάνει με καθαρά ασυμφωνία με το ποιος πρέπει να είναι ο ρόλος. Το τι θέλουμε εμείς από τον παίκτη και τι θέλει ο παίκτης από εμάς. Διακρίναμε ότι μετά από τον covid ο παίκτης δεν ήθελε να είναι εδώ, οπότε λύσαμε τη συνεργασία σας. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε σε αυτά που έρχονται μπροστά μας».

«Πάμε μέρα με τη μέρα»

Στη δύσκολη διαχείριση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί και λόγω COVID: «Αυτό που κάνουμε, είναι ότι πάμε με τη μέρα. Ποιος θα είναι και ποιος όχι. Από την αρχή της χρονιάς υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τους τραυματισμούς κι ακόμη και σήμερα, θα λείπουν 2 παίκτες λόγω του τρίτου εμβολίου ο ένας και μίας μικροενόχλησης ο άλλος. Αυτά είναι στη ζωή μίας ομάδας. Έχει αναβληθεί ένα πολύ μεγάλο ποσοστό αγώνων και στη Euroleague. Όλες οι ομάδες έχουν επηρεαστεί, αυτή είναι η πραγματικότητα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basketball Champions League

Δειτε επισης

Τότε παίζει με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ η ΑΕΚ

Γνωστό έγινε το πρόγραμμα της ΑΕΚ  για το BCL. Η ΑΕΚ πραγματοποιεί μία εξαιρετική πορεία σ…