Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Ιωάννα Τούνη: Νέο ξέσπασμα για την εμπλοκή της στο κύκλωμα της Θεσσαλονίκης [vid]

Ιωάννα Τούνη: Νέο ξέσπασμα για την εμπλοκή της στο κύκλωμα της Θεσσαλονίκης [vid]

Τούνη

Μετά το Σάββατο το βράδυ, όταν η Ιωάννα Τούνη κατονόμασε για πρώτη φορά αυτόν που, σύμφωνα με την ίδια, διέρρευσε το ακατάλληλο βίντεο, οι άνθρωποι που ασχολούνται με την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, την κατηγόρησαν ότι τραβάει πάνω της τα βλέμματα, ότι συγκαλύπτει ανθρώπους, ότι αμφισβητεί τον βιασμό και πολλά ακόμα.

Η ίδια θέλησε να απαντήσει ξανά κι ενώ προσπαθούσε να παραμείνει στη σιωπή για δύο 24ωρα και αναφέρθηκε εκτενέστερα στον Μ. Κ. που χρήζει ως υπαίτιο, γράφοντας αυτή τη φορά σωστά το επώνυμό του.

Όσα ειπώθηκαν:

«Δεν ανεβάζω στόρι τα τελευταία 24ωρα, μου έχετε στείλει πολλοί πού είμαι χαμένη. Είμαι καλά, όχι όμως στην καλύτερη κατάσταση. Σήμερα έτρεχα όλη μέρα σε δικηγόρους για την υπόθεσή μου, γιατί αλλάζω δικηγόρο για τρίτη φορά και να του πω ξανά από την αρχή την ιστορία, να βγάλουμε πορίσματα, να δούμε τι πήγε λάθος στην υπόθεση, να δούμε γιατί δεν έχει γίνει τίποτα που θα βοηθήσει να εξελιχθεί δικαστικά όλο αυτό.

Προχθές, βρήκα το θάρρος να κατονομάσω για πρώτη φορά. Ο Μάκης Κατμερτζόγλου είναι ο άνθρωπος που με εκμεταλλεύτηκε σε κατάσταση βαριάς μέθης, ήρθαμε σε σεξουαλική πράξη και τράβηξε βίντεο εν αγνοία μου, το οποίο φαίνεται ο ίδιος ξεκάθαρα να γνωρίζει, την ώρα που τραβάει, καθώς κοιτάει στην κάμερα, κάνει γκριμάτσες και κοροϊδεύει.

Όλα αυτά τα χρόνια με κράτησε ο φόβος. Ξεκάθαρα. Γιατί με τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών που με δείχνουν λιπόθυμη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του, η πρώτη αντίδραση που πήρα από το πανελλήνιο ήταν “η βίζιτα είναι ξαπλωμένη στο range rover”. Φοβόμουν ότι ο δράστης θα βγει θύμα, όπως κι έγινε. Με κατηγόρησε για συκοφαντική δυσφήμιση. Πέντε χρόνια υπέφερα πραγματικά κι εγώ, κι η μητέρα μου κι όλοι οι άνθρωποι του κύκλου μου που με αγαπάνε και γνωρίζουν το περιστατικό, γιατί στη Θεσσαλονίκη είναι πολύ γνωστό το ποιος το έχει κάνει. Όλος ο κόσμος φοβάται γιατί μπορεί να βρεθεί υπόλογος.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι γόνος πλούσιας οικογένειας, εγώ τότε ήμουν άγνωστη, δεν είχα χρήματα και δεν ήμουν σε θέση να τον αντιμετωπίσω. Τώρα θα το κάνω. Είμαι μια κοπέλα που πουλάει και το πληρώνω και συνεχίζω να το πληρώνω. Μέχρι τώρα πίστευα ότι ο θυμός προκύπτει επειδή είμαι διάσημη. Όσο διάσημος είναι κανείς στην Ελλάδα. Φταίω εγώ, γιατί ενώ εκτέθηκα στο πανελλήνιο ως η εθνική πορνοστάρ – δεν ξέρω πώς να το θέσω που να μην ακούγεται χειρότερο – δε μπόρεσα να αμυνθώ.

Οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί το όνομα μου για να φανεί. Ο εύκολος στόχος είναι πάντα η Τούνη. Πολλοί με ρώτησαν τι με έπιασε και έφερα το θέμα για το βίντεο στη δημοσιότητα. Δεν το έφερα εγώ. Ο Πριγκιπάκος ανέβασε ένα κείμενο που έγραψε μόνος του στο οποίο αναφέρει το ονοματεπώνυμό μου και πήρε repost γιατί αναφέρει spicy πράγματα που άλλα αληθεύουν και άλλα όχι. Αυτό που ανέφερε για μένα, που κατονόμασε έναν άνθρωπο που έβγαλε το δικό μου βίντεο, είπα ότι ήρθε η στιγμή να μιλήσω.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι άσχετος με μένα. Δε συγκαλύπτω τίποτα, δε γνωρίζω τίποτα. Εγώ ήμουν στην Αθήνα την Πρωτοχρονιά. Δε θυμήθηκα λοιπόν προχθές το βίντεο. Είναι κάτι που έχω προσπαθήσει να το ξεχάσω και μου το θυμίζετε εσείς συνέχεια γιατί στέλνετε στο αγόρι μου το βίντεο, τη συνουσία με τον Κατμερτζόγλου. Είναι ένα βίντεο που υπάρχει ακόμα και τώρα σε πορνοσάιτ και δε μπορώ να κατεβάσω με τίποτα εδώ και χρόνια. Ο Κατμερτζόγλου μπορεί να βγαίνει όσο θέλει και να λέει ότι δεν έχει καμία σχέση».

https://www.youtube.com/watch?v=wa4oqrRuhKM&feature=emb_title

Πηγή: dailymedia.com.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…