Κεντρική Γ' Εθνική Γ’ Εθνική: Αναβολές και ορισμός αγώνα

Γ’ Εθνική: Αναβολές και ορισμός αγώνα

Γ' Εθνική

Δύο ματς αναβλήθηκαν για την αγωνιστική στη Γ’ Εθνική, ενώ η ΕΟΚ όρισε τον αγώνα μεταξύ της Αγίας Παρασκευής με τον Τήρωνα που είχε αναβληθεί εκ νέου λόγω της κακοκαιρίας.

Αναλυτικά:

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων τα οποία είχαν ως συνέπεια την αναστολή λειτουργίας γηπέδων και την δυσκολία στις μετακινήσεις, ο αγώνας ΚΑΠ – ΑΟ Πεύκης για την 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας (3ος Όμιλος, 30/01/2022) αναβάλλεται και ορίζεται να διεξαχθεί στις 16/02/22 και ώρα 19.30 στο κλειστό γυμναστήριο Κοντόπευκου.

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων τα οποία είχαν ως συνέπεια την αναστολή λειτουργίας γηπέδων και την δυσκολία στις μετακινήσεις, ο αγώνας ΑΣ Τηρων Αγ. Θεοδώρων – ΑΣ Νίκη Αμαρουσίου για την 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας (3ος Όμιλος, 30/01/2022) αναβάλλεται και ορίζεται να διεξαχθεί στις 02/02/22 και ώρα 19.00 στο κλειστό γυμναστήριο Κρομμυώνιο.

Ο εξ αναβολής αγώνας ΚΑΠ – ΑΣ Τηρων Αγ. Θεοδώρων για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας (3ος Όμιλος) ορίζεται να διεξαχθεί στις 09/02/22 και ώρα 19.30 στο κλειστό γυμναστήριο Κοντόπευκου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Ηλιούπολη: Τέλος ο Μάνος (pic)

Δεν συνεχίζει ο Μάνος στον πάγκο της Ηλιούπολης Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Ηλιούπο…