Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Χαμός στη Βουλή με τον Πολάκη: Διακόπηκε η συνεδρίαση

Χαμός στη Βουλή με τον Πολάκη: Διακόπηκε η συνεδρίαση

B2DDCB30 E738 4B7C 8B8F 4D9CC7D91187

Νέα ένταση επικράτησε στην ελληνική Βουλή το βράδυ της Δευτέρας, με πρωταγωνιστή τον Παύλο Πολάκη και τον Αντιπρόεδρο της Βουλής.

Νέα ένταση επικράτησε στην Βουλή με πρωταγωνιστή τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπ. Ανάπτυξης, επέλεξε να αναφερθεί στο θέμα της υπόθεσης Novartis, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του αντιπροέδρου της Βουλής, Χαράλαμπου Αθανασίου.
Ο κ. Αθανασίου αφαίρεσε τον λόγο από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ενώ διέκοψε τη συνεδρίαση, θέτοντας θέμα για μομφή κατά του συναδέλφου και ζητώντας από τον πρόεδρο του Σώματος να λάβει την τελική απόφαση.
«Δεν συμμορφώνεστε; Σας ανακάλεσα στην τάξη. Σας ανακαλώ τον λόγο. Δεν γίνονται αυτά. Σας στέρησα τον λόγο. Κλείστε το μικρόφωνο, διακόπτεται η συνεδρίαση για πέντε λεπτά. Να κληθεί ο πρόεδρος για να υποβάλει μομφή κατά συναδέλφου εάν το κρίνει» ακούστηκε να λέει ο κ. Αθανασίου.

Υπενθυμίζεται οτι νωρίτερα υπήρξε αντιπαράθεση μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Παύλου Πολάκη, αυτή τη φορά στα social media. Μετά το «θερμό» επεισόδιο που είχαν το βράδυ της Κυριακής στο καφενείο της Βουλής Παύλος Πολάκης και Αδωνις Γεωργιάδης, όπου λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια, η κόντρα ξέσπασε ξανά στα social media. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας με ανάρτησή του στο Facebook, προανήγγειλε την αποψινή ομιλία του στη Βουλή.

«ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ για να απαντήσω, όπως είχα υποσχεθεί, στον υπουργό των χονδρεμπόρων ΑΔΩΝΗ Γεωργιάδη για τη ΝΟΒΑΡΤΙΣ και το βούλευμα αρχειοθέτησης!

Μετά τους εισηγητές των κομμάτων είμαι 8ος ομιλητής (περίπου στις εννιά η ώρα λίγο πριν λίγο μετά ).
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ !!

ΥΓ. Σήμερα καταθέσαμε 49 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ,Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων (ΑΚΕ) για να μας δοθεί μέσω του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ΟΛΟΚΛΗΡΗ η διάταξη αρχειοθέτησης για τη δίωξη Γεωργιάδη και Αβραμόπουλου την οποία ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ μέχρι στιγμής η Εισαγγελία !!!”, έγραψε ο Παύλος Πολάκης»

Πηγή: Dnews.gr 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…