Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Αθηναίου: Έφτασε τις 250 συμμετοχές στη Basket League

Αθηναίου: Έφτασε τις 250 συμμετοχές στη Basket League

Αθηναίου

Ο Γιάννης Αθηναίου πάτησε χθες για 250ή φορά στα παρκέ της Stoiximan Basket League. Ο διεθνής γκαρντ που έκανε ντεμπούτο στην κατηγορία στις 25 Οκτωβρίου 2009 με τον Πανιώνιο (Περιστέρι-Πανιώνιος 81-70), έγινε ο 86ος παίκτης στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος που έφτασε σε αυτόν τον αριθμό αγώνων.

 

Ο Αθηναίου και τα υπόλοιπα ρεκόρ του Ιωνικού:

 

*Παρότι υποχρεώθηκε να ισοφαρίσει τη μικρότερη επίδοση του στο Πρωτάθλημα μένοντας στους 13 πόντους, όσους είχε και στον αγώνα με τον Άρη, ο Γιουτζίν Τζέρμαν συνέχισε το σερί του. Σημείωσε διψήφιο αριθμό πόντων και στα 10 παιχνίδια του στην κατηγορία. Με τους 13 που είχε χθες μάλιστα, έγινε ο 8ος παίκτης στην τριετή ιστορία του Ιωνικού στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα που έφτασε τους 200.

 

Μετρώντας 211 πόντους, ο Αμερικανός γκαρντ ανέβηκε στην 6η θέση των σκόρερ της ομάδας της Νίκαιας αφήνοντας πίσω του τον Τζαμάλ Τζόουνς (205) και τον Βασίλη Τολιόπουλο (209).

 

*Οι Νικαιώτες έχασαν κατά κράτος τη μάχη των ριμπάουντ και με τα 15 αμυντικά που είχαν, ισοφάρισαν το αρνητικό ρεκόρ περιόδου αφού τόσα είχε στο ίδιο γήπεδο ο Προμηθέας για την 3η αγωνιστική.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…