Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ ΑΣΟΕΕ: Επίθεση σε συνεργείο της ΕΡΤ

ΑΣΟΕΕ: Επίθεση σε συνεργείο της ΕΡΤ

επίθεση

Επίθεση εξαπέλυσε ομάδα κουκουλοφόρων στο συνεργείο της ΕΡΤ που βρισκόταν έξω από την ΑΣΟΕΕ, όπως αναφέρεται στα dnews.gr.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος με το συνεργείο βρισκόταν έξω από την ΑΣΟΕΕ όπου πραγματοποείται συνέλευση, μετά και τα όσα έχουν γίνει με τον ξυλοδαρμό του καθηγητή, αλλά και την επέμβαση της αστυνομίας που πραγματοποίησε συλλήψεις.

Ομάδα ατόμων με μαύρα ρούχα και κουκούλες αρχικά εκσφενδόνισαν μπουκάλια προς το μέρος του συνεργείου και στη συνέχεια επιχείρησαν να αρπάξουν το μικρόφωνο από την δημοσιογράφο της ΕΡΤ ενώ προπηλάκισαν και τον οπερατέρ.

Σύμφωνα με όσα περιέγραψε στη δημόσια τηλεόραση η δημοσιογράφος Ελίνα Κολύβα την ώρα που βρισκόταν έξω από το Πανεπιστήμιο παίρνοντας δηλώσεις από φοιτητές με αφορμή τα γεγονότα των τελευταίων ημερών ομάδα αγνώστων με κουκούλες έτρεξαν προς το μέρος της πετώντας μπουκάλια και καφέδες ενώ επιχείρησαν να της αρπάξουν και το μικρόφωνο.

Ευτυχώς, τις απειλητικές διαθέσεις των κουκουλοφόρων αντιλήφθηκε έγκαιρα ο εικονολήπτης Κώστας Παπαδάτος και κατάφερε να προειδοποιήσει τη δημοσιογράφο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Ελένη Ανδρικοπούλου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…