Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Άντονι Λι: «Είμαι έτοιμος να παίξω…»

Άντονι Λι: «Είμαι έτοιμος να παίξω…»

Άντονι Λι

Ο ΠΑΟΚ ήταν στην αναζήτηση ενός ψηλού και τον βρήκε στο πρόσωπο του Αμερικανού, Άντονι Λι, ο οποίος ο  εντάχθηκε γρήγορα στους ρυθμούς του δικέφαλου και όπως φαίνεται απο τις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας είναι έτοιμος να παίξει.

Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής μίλησε για το πώς πήρε την απόφαση να παίξει στην ομάδα του ΠΑΟΚ, τόνισε πως έχει ξαναπαίξει στην Ελλάδα στο παρελθόν και πρόσθεσε πως είναι έτοιμος να παίξει και ότι για αυτόν είναι μα τεράστια ευκαιρία η ένταξη του στην ομάδα των ασπρόμαυρων.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Άντονι Λι:

Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις, που τα πράγματα γίνονται γρήγορα και κάπως ασυνήθιστα. Ο Anthony Lee πήρε ξαφνικά ένα βράδυ την πρόταση του ΠΑΟΚ mateco, έπρεπε να αποφασίσει άμεσα και αυτό το έκανε χωρίς δεύτερη σκέψη. «Δεν είχα κάτι που να περιμένω. Ήταν βράδυ και μου είπαν ότι έχω μία πρόταση. Όταν άκουσα το όνομα του ΠΑΟΚ ενθουσιάστηκα», λέει στο www.paokbc.gr ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ, που είχε προλάβει να γνωρίσει τον ΠΑΟΚ mateco ως αντίπαλος και αυτό ήταν αρκετό.

«Έχω παίξει στην Ελλάδα, έχω παίξει σε αυτό το γήπεδο σαν αντίπαλος και με ενθουσίασε η ιδέα να είμαι εδώ, σε αυτή την ατμόσφαιρα και με αυτούς τους οπαδούς, οπότε πήρα αμέσως αυτή την ευκαιρία», εξήγησε ο Anthony Lee, που μπορεί να φόρεσε ήδη τα ασπρόμαυρα, αλλά το έκανε σε άλλο γήπεδο και όχι στο PAOK Sports Arena. Η σημερινή προπόνηση της ομάδας πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας και εκεί, ο Anthony Lee, εκτός από το νέο του προπονητή και τους νέους του συμπαίκτες, συναντήθηκε και με τα μέλη της διοίκησης. Τον καλωσόρισαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco Θανάσης Χατζόπουλος και ο αντιπρόεδρος Βασίλης Τριλυράκης.

Αμέσως μετά, ο Αμερικανός παίκτης βρέθηκε στο PAOK Sports Arena και είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους του γηπέδου και να μείνει για αρκετή ώρα στο μουσείο της ομάδας μπάσκετ. Δήλωσε μάλιστα έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του ΠΑΟΚ mateco… «Είμαι έτοιμος να παίξω. Αυτές οι ευκαιρίες δεν έρχονται συχνά. Και όταν έρχονται, πρέπει να τις εκμεταλλευτείς και να είσαι σίγουρος ότι θα δώσεις ότι καλύτερο μπορείς. Θέλω λοιπόν κι εγώ να δώσω ότι μπορώ για να πάρουμε περισσότερες νίκες και να κάνω τους οπαδούς μας χαρούμενους και υπερήφανους».

Όπως αναφέρει το paokbc.grAnthony Lee, που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στον αγώνα της Τετάρτης με την SIG Strasbourg, θα αγωνιστεί με τον αριθμό «2» στη φανέλα του.

Δείτε αναλυικα την φωτογραφία του Anthony Lee απο το PAOK Sports Arena:

1001lee hatxopoulos

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …