Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε τον Άντονι Λι

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε τον Άντονι Λι

anthony lee paok

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Άντονι Λι. Ο Δικέφαλος του Βορρά βρήκε άμεσα τον αντικαταστάτη του Ογκμπέιντε. Ο Αμερικανός σέντερ έχει αγωνιστεί ξανά στην Ελλάδα, καθώς έχει φορέσει τις φανέλες των Ρεθύμνου και Πανιωνίου.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Anthony Lee, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2021-22. Καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ τον Anthony Lee, ο οποίος αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη, για να ενσωματωθεί με την ομάδα μας.

Ο Anthony Lee, γεννήθηκε στις 24 Μαΐου 1991 στο Ορλάντο, έχει ύψος 2μ.06 και αγωνίζεται ως πάουερ φόργουρντ και σέντερ. Είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου Ohio State, στο οποίο αγωνίστηκε τη σεζόν 2014-15, ενώ είχαν προηγηθεί τρεις σεζόν με το Temple.

Από το 2015, όταν και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα αγωνίζεται στην Ευρώπη και είναι γνωστός στον ΠΑΟΚ και στο Ελληνικό κοινό από την θητεία του σε Ρέθυμνο και Πανιώνιο.

Στην ομάδα της Κρήτης αγωνίστηκε τη σεζόν 2017-18 (6,7 πόντοι και 5 ριμπάουντ, σε 21 παιχνίδια πρωταθλήματος), όπου ήταν συμπαίκτης με τον Αντρέα Χριστοδούλου.

Στον Πανιώνιο, στον οποίο αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια (7,5 πόντοι, 5,3 ριμπάουντ) τη σεζόν 2019-20, είχε συμπαίκτη του τον Γιώργο Καμπερίδη, τον οποίο θα βρει αυτή τη σεζόν στον ΠΑΟΚ mateco.

Στη διάρκεια της επαγγελματικής του καριέρας, ο Anthony Lee έχει αγωνιστεί σε Αυστρία, Λετονία, Σλοβακία, Ισραήλ, Λιθουανία, Τουρκία και Βόρεια Μακεδονία, ενώ στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν αγωνίστηκε στην CB Almansa (Α2 Ισπανίας) με μέσο όρο 5 πόντους και 4 ριμπαουντ σε 7 παιχνίδια πρωταθλήματος».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Μπάνκι: «Είναι επάξια στην δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

Στην ποιότητα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Λούκα Μπάνκι. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει …