Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ανοίγει και πάλι το ΟΑΚΑ, επιστροφή στις προπονήσεις για Παναθηναϊκό

Ανοίγει και πάλι το ΟΑΚΑ, επιστροφή στις προπονήσεις για Παναθηναϊκό

ΟΑΚΑ

Όπως αναφέρει επίσημη ανακοίνωση και έπειτα απο δημοσίευση του Γενικού Διευθυντή του ΟΑΚΑ, Κωνσταντίνου Χαλιορή, το ΟΑΚΑ  θα ανοίξει κα πάλι την Πέμπτη (27/1).

Εξαιτίας της μεγάλης κακοκαιρίας που έπληξε την χώρα και κυρίως την Αττική τα προηγούμενα 24ωρα δημιουργήθηκαν αρκετά προβλήματα σε πολλούς αθλητικούς χώρους.

Συγκεκριμένα στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ οι δρόμοι ήταν απροσπέλαστοι λόγω της τεράστιας ποσότητας χιονιού με αποτέλεσμα να αναβληθούν οι αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή για την 13η αγωνιστική της Basket League αλλά και η αναμέτρηση τους με την Ζαλγκιρις Κάουνας  για την εξ αναβολής αναμέτρησης της Euroleague.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΑΚΑ τις πόρτες του θα ανοίξει την  Πέμπτη (27/1) για τους αθλητές των «πράσινων», ενώ από την Παρασκευή (28/1) θα γίνει ολική επαναλειτουργία στο στάδιο  «εάν και εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες».

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει ο Γενικός Διευθυντής του ΟΑΚΑ, Κωνσταντίνος Χαλιορής:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους του ΟΑΚΑ, καθώς και κάποιους φίλους του κέντρου, που όλες αυτές τις ημέρες βρέθηκαν δίπλα στον οργανισμό και καταφέραμε όλοι μαζί να αποκαταστήσουμε μικρές βλάβες και να καθαρίσουμε τις κεντρικές αρτηρίες εντός του συγκροτήματος. Με τις δικές μας δυνάμεις και με συντονισμένες προσπάθειες, το Ολυμπιακό Συγκρότημα, παρέμεινε ασφαλές και έτοιμο να υποδεχτεί και πάλι την αθλητική οικογένεια πάντα με προσοχή και ακολουθώντας τις οδηγίες για την αποφυγή ατυχημάτων».

Δείτε τις φωτογραφίες απο το Ολυμπιακό Στάδιο:

%CF%89%CF%88%CF%89%CF%88

3221

%CF%89%CF%88%CF%87

%CE%BA%CE%BD%CE%B2%CF%89

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …