Κεντρική Β' Εθνική Αιγάλεω: «Δεχόμαστε τις αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή, αλλά…»

Αιγάλεω: «Δεχόμαστε τις αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή, αλλά…»

A2

Το Αιγάλεω τιμωρήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, ενώ ο Αλέξανδρος Ζαβός δεν μπορεί να παραστεί ως προπονητής της ομάδας για περίπου 20 μέρες.

Ωστόσο, η ομάδα των δυτικών προαστίων εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως σέβεται τις αποφάσεις αλλά περιμένει και απαντήσεις.

Η ανακοίνωση:

«Δεχόμαστε απόλυτα τις αποφάσεις του αθλητικού δικαστή και είμαστε αποφασισμένοι να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τόσο την συμπεριφορά του κόσμου που θέλει πάντα η αγαπημένη του ομάδα να κερδίζει, όσο και τον παρορμητισμο μας για μια κατάφορη αδικία που ευτυχώς για μας είχε αίσιο τέλος με ενα τυχερό σουτ που μας έδωσε τη νίκη.

Το ερώτημά μας είναι ένα και περιμένουμε απαντήσεις.. αξιολόγησε κάποιος απο την ΚΕΔ το διαιτητικό τριο της αναμέτρησης και αν ναι, έκρινε τους ανθρωπους αυτούς κατάλληλους για να καθορίζουν αγώνες?

Στην τελευταία φάση κ μόνο σε αυτή ενδεικτικά οι συγκεκριμένοι διαιτητές έχουν κάνει 3 σημαντικά λάθη αφού δεν καταλογίζουν βήματα που δίνονται και σε σχολικά πρωταθλήματα και στην συνέχεια δεν δίνουν τεχνική ποινή κ επιθετικό φάουλ.

Αυτά προς ενημέρωση της μπασκετικης Ελλάδας που εχει πάρει την κατηφόρα..»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Αλλαγή ημέρας για το Πρωτέας Βούλας – Τα Φανάρια

Αλλαγή στο Πρωτέας Βούλας – Τα Φανάρια λόγω καιρικών συνθηκών. Η απαγόρευση απόπλου …