Κεντρική Β' Εθνική Βαριές «καμπάνες» στο Αιγάλεω – Ποινές και στους προπονητές

Βαριές «καμπάνες» στο Αιγάλεω – Ποινές και στους προπονητές

ΕΟΚ μπάσκετ

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΕΟΚ εξέτασε τις υποθέσεις και αποφάνθηκε για τις τιμωρίες των πρωταγωνιστών. Συγκεκριμένα, στο Αιγάλεω επιβλήθηκε ποινή κεκλεισμένων των θυρών για τρεις αγωνιστικές για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με τον Πρωτέα Βούλας για τη Β’ Εθνική.

Παράλληλα, επιβλήθηκε στέρηση άσκησης των καθηκόντων τους, στους προπονητές του Αιγάλεω, Αλέξανδρο Ζαβό και Ηλία Στρατικόπουλο, αλλά και στον συνοδό του σωματείου Ιωσήφ Κωστόπουλο.
Αναλυτικά:

Το πρωτοβάθμιο Μονομελές Δικαιοδοτικό όργανο της ΕΟΚ μετά από συνεδρίαση αποφάσισε τα εξής:

Για γεγονότα που έγιναν στον αγώνα Αιγάλεω – Πρωτέας Βούλας για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Ανδρών (19.12.2021) να επιβάλλει

1.Στο σωματείο Αιγάλεω ΑΟ την πειθαρχική ποινή των τριών αγωνιστικών ημερών κεκλεισμένων των θυρών από αγώνες του πρωταθλήματος.

2.Στους Αλέξανδρο Ζαβό (προπονητή του σωματείου Αιγάλεω), Ηλία Στρατικόπουλο (προπονητή του σωματείου Αιγάλεω) και Ιωσήφ Κωστόπουλο (συνοδό του σωματείου Αιγάλεω) την πειθαρχική ποινή της προσωρινής στέρησης του δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων τους για διάστημα 20 ημερών.

Για γεγονότα που έγιναν στον αγώνα ΚΑΟΧ Ευρώπη 87- Ευκαρπία να επιβάλλει στον Αλέξανδρο Παναγιωτόπουλο την πειθαρχική ποινή της προσωρινής στέρησης του δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων τους για διάστημα 30 ημερών.

Για γεγονότα που έγιναν στον αγώνα Μελίκη-Αναγέννηση Καρδίτσας να επιβάλλει στον Φίλιππο Πεϊμανίδη, έφορο της ομάδας ΓΑΣ Μαλίκης την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον κύριο αγωνιστικό χώρο των γηπέδων όπου αγωνίζεται οποιαδήποτε ομάδα του σωματείου του για χρονικό διάστημα 40 ημερών.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Β’ Εθνική – 4ος Όμιλος: Τα σενάρια για τα playoff

Έχουν «κλειδώσει» οι τέσσερις ομάδες, την τελευταία αγωνιστική κρίνεται η τελική κατάταξη …