Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Βατούτιν: «Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό που με κράτησε στην ΤΣΣΚΑ»

Βατούτιν: «Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό που με κράτησε στην ΤΣΣΚΑ»

Βατούτιν

Ο Αντρέι Βατούτιν έδωσε συνέντευξη στο basketnews.com όπου μίλησε για πολλά πράγματα αλλά και για τον τελικό της Ευρωλίγκα κόντρα στον Ολυμπιακό. Αναφέρθηκε ακόμα και στον «στρατιώτη» Δημήτρη Ιτούδη.

«Και πάλι “ευχαριστώ” τον Ολυμπιακό. Αλλά αυτό ήταν από την πλευρά μου. Από την πλευρά των οπαδών, των παικτών, του Γιόνας καζλάουσκας, ήταν μια τραγωδία. Και για μένα ήταν επίσης μεγάλη αποτυχία. Αλλά μετά από δέκα χρόνια, μπορώ να ευχαριστήσω τον Θεό, αυτή η απώλεια με κράτησε στην ΤΣΣΚΑ. Τότε είχα άλλες βλέψεις. Ετοιμαζόμουν για το Μπρούκλιν και το ΝΒΑ» είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τον Δημήτρη Ιτούδη, ο ιδιοκτήτης της ΤΣΣΚΑ είπε: «Καταρχήν, κάθε προπονητής είναι πάντα υπό πίεση. Αν μια ομάδα αρχίσει να χάνει, έρχονται ερωτήματα. Ο Ιτούδης είναι ένας επιτυχημένος προπονητής με την ΤΣΣΚΑ. Κάθε σεζόν είχαμε τον τίτλο της VTB και την παρουσία στο Final Four. Δεν υπάρχει άλλος προπονητής που να μπορεί να εγγυηθεί ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Γνωρίζει το σύστημα, είναι επιτυχημένος, πεινάει και φέρνει μαζί μας τους Σενγκέλια, Κλάιμπερν και Χάκετ. Του άξιζαν άλλα δύο χρόνια για να πραγματοποιήσει τις ιδέες του.

Φαίνεται τρομερό όταν αποφασίζεις να αλλάξεις προπονητή μόνο και μόνο επειδή τον έχεις βαρεθεί. Έλα, σου δίνει αποτελέσματα. Σίγουρα, έχει βαρεθεί λίγο να δουλεύει μαζί μου και εγώ έχω κουραστεί λίγο να δουλεύω μαζί του (χαμόγελα). Αλλά αυτός είναι ένας κακός λόγος για να χωρίσουν οι δρόμοι μας

Δίνει αποτελέσματα. Είναι στρατιώτης της ΤΣΣΚΑ. Είναι πραγματικά πεινασμένος. Είναι μαχητής. Ελπίζω η φετινή και η επόμενη χρονιά να είναι επιτυχημένη για εμάς».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…