Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Παπανικολάου στο ebasket: «Είμαστε ευχαριστημένοι, χαμηλά το κεφάλι» [audio]

Παπανικολάου στο ebasket: «Είμαστε ευχαριστημένοι, χαμηλά το κεφάλι» [audio]

Παπανικολάου Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τη Βιλερμπάν στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής. Οι «ερυθρόλευκοι» συνέτριψαν τους Γάλλου με 89-54, με τον Κώστα Παπανικολάου να πραγματοποιεί τρομερή εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, ο φόργουορντ των Πειραιωτών, σημείωσε 13 πόντους έχοντας 3/4 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 6 ριμπάουντ και 1 ασίστ και 3 κλεψίματα. Επρόκειτο για μια πολύ μεστή εμφάνιση, καθώς ο άσος των γηπεδούχων ήταν κυριολεκτικά… παντού!

Η συμβολή του στην άμυνα ήταν ιδιαίτερα σημαντική. Ο 31χρονος διεθνής, μαζί με τον Γουόκαπ έβαζαν συνεχώς… χειροπέδες στους αντιπάλους τους, καταφέρνοντας να τους χαλάσουν το μυαλό. Όσο για την επίθεση; Ο Κώστας Παπανικολάου μετά από κλέψιμο πήρε τη μπάλα και κάρφωσε εντυπωσιακά στο καλάθι της Βιλερμπάν.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, το ebasket.gr βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο του ΣΕΦ και κατάφερε να εκμαιεύσει ένα μικρό σχόλιο από τον Έλληνα φόργουορντ του Ολυμπιακού. Ο παίκτης στάθηκε στην υψηλή συγκέντρωση που επέδειξε όλη η ομάδα στα δυο παιχνίδια της «διαβολοεβδομάδας». Τέλος, τόνισε τη σημασία όλοι να κρατήσουν χαμηλά το κεφάλι, καθώς τους περιμένει ένας πολύ απαιτητικός και δύσκολος δεύτερος γύρος.

Αναλυτικά το σχόλιο του Κώστα Παπανικολάου:

«Μέχρι τώρα η προσήλωσή μας ήταν πάρα πολύ καλή. Γενικά στη μέχρι τώρα πορεία μας τη σεζόν στην Ευρωλίγκα έχουμε πάρα πολύ καλή η προσήλωσή μας.  Ήταν λίγες οι στιγμές και τα παιχνίδια που δεν ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και αυτός είναι ο λόγος νομίζω που βρισκόμαστε στη θέση που βρισκόμαστε. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάτι έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας. Έχουμε έναν ολόκληρο γύρο.  Ένα δεύτερο γύρο πάρα πολύ δύσκολο.  Οπότε είμαστε ευχαριστημένοι για το πού βρισκόμαστε τη στιγμή αλλά κρατάμε χαμηλά το κεφάλι γιατί υπάρχει πάρα πολύς δρόμος ακόμα μπροστά μας».

Ακούστε τι είπε ο Κώστας Παπανικολάου:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…