Κεντρική Β' Εθνική Ο νέος προπονητής του ΚΑΟΚ

Ο νέος προπονητής του ΚΑΟΚ

nikitopoulos kaok scaled

Ο ΚΑΟ Κορίνθου βρήκε το νέο του προπονητή. Συγκεκριμένα, η ομάδα ανακοίνωσε την επιστροφή του Τάσου Νικητόπουλου, που είχε καθίσει στον πάγκο του ΚΑΟΚ πριν από τρία χρόνια.

Αναλυτικά:

«Coach καλωσόρισες!
________
Στα ήρεμα και σταθερά χέρια του Τάσου Νικητόπουλου από σήμερα το τιμόνι του Καοκ! Ο coach, άνθρωπος δικός μας αφού για 3 χρόνια έχει βρεθεί στον πάγκο μας, έχει οδηγήσει την ομάδα σε επιτυχίες και έχει διατηρήσει άριστες και στενές σχέσεις με τους ανθρώπους της , αναλαμβάνει να την οδήγησει στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με

την #συνεση,
την #πειθαρχία,
την #πραότητα και
την #εμπειρία που τον διακρίνουν σε όλα τα χρόνια της μπασκετικής του πορείας , προσφέροντας της όλα όσα έχει ανάγκη στην παρούσα φάση.

Η υποδοχή του στην σημερινή προπόνηση ήταν θερμή.Η συνεργασία με τον συνεργάτη προπονητή Μανώλη Ιμπραημάκη, άριστη.

Ο Τάσος Νικητόπουλος με λιγα και ξεκάθαρα λόγια , όπως άλλωστε το συνηθίζει, έθεσε στους παίχτες το πλαίσιο που όλοι από σήμερα θα ακολουθήσουν πιστά.

“Σας γνωρίζω όλους, κάποιους προσωπικά κάποιους μπασκετικά. Σας εμπιστεύομαι όλους, σας πιστεύω όλους, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, αλλάζουμε την ψυχολογία μας και το μπάσκετ θα το βρούμε είμαι βέβαιος” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Coach σε γνωρίζουμε, σε εμπιστευόμαστε και σε υποδεχόμαστε με θέρμη ξανά στον πάγκο μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …