Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Ο Ιωνικός… δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο [pic]

Ο Ιωνικός… δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο [pic]

german ionikos scaled e1635874819217 820x490 1 jpg

Ο Ιωνικός προχωράει σε μία εξαιρετική κίνηση. Η ομάδα της Νίκαιας, θέλοντας να δείξει το κοινωνικό της πρόσωπο, αποφάσισε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ να συγκεντρώσει τρόφιμα, τα οποία θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Νικαίας.

Αναλυτικά:

«Συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Νίκαιας στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (18/12)

Ο Ιωνικός είναι δίπλα στη Νίκαια και στους ανθρώπους της και ήρθε η ώρα να ανταποδώσουμε κι εμείς την αγάπη που μας δείχνουν.

Οι μέρες που πλησιάζουν είναι μέρες αγάπης και προσφοράς. Υπάρχουν συνάνθρωποί μας που το γιορτινό τους τραπέζι δεν θα είναι τόσο γεμάτο.

Για αυτό το λόγο ο Ιωνικός σας καλεί να συμμετάσχετε μαζί του στην συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Νίκαιας, τα οποία θα διατεθούν σε 120 οικογένειες που είναι εγγεγραμμένες στον κατάλογο.

Στο παιχνίδι του Σάββατου (18/12) με τον ΠΑΟΚ σας καλούμε να συμβάλετε στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα μας για να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Στην κεντρική είσοδο θα υπάρχει ειδικός χώρος όπου θα συγκεντρώνονται τα είδη πρώτης ανάγκης.

Μετά από συνεννόηση με το Κοινωνικό Παντοπωλείο οι ανάγκες είναι για λάδι, γάλα εβαπορέ, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, όσπρια, μπισκότα, ζυμαρικά, συσκευασμένα κρουασάν, χυμούς, μαρμελάδα, μέλι, τοματοχυμοί.

Στη δράση αυτή θα συνεισφέρουν όλα τα μέλη της αντρικής ομάδας, αλλά και οι ακαδημίες.

Οι μικρές πράξεις είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά για αυτό όλοι μαζί ας βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη να περάσουν ακόμα καλύτερα αυτές τις γιορτινές μέρες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…