Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Νέες καταγγελίες σε βάρος του δικηγόρου που κατήγγειλε η Αρετή

Νέες καταγγελίες σε βάρος του δικηγόρου που κατήγγειλε η Αρετή

Αρετή

Προ ημερών, η 22χρονη σήμερα Αρετή κατήγγειλε δικηγόρο ότι τη βίαζε στα 14 της και ανέβαζε γυμνές της φωτογραφίες στο διαδίκτυο, όπως αναφέρεται στα dnews.gr. . Σήμερα, σειρά είχαν δύο αδερφές, οι οποίες τον καταγγέλλουν ότι όταν ήταν 9 και 11 ετών αντίστοιχα τις είχε βιάσει.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο δικηγόρος ήταν ο σύντροφος της μητέρας τους. Τα θύματα σήμερα είναι 24 και 26 ετών.

Όπως δήλωσε η 24χρονη στο OPEN, η καταγγελία της Αρετής αποτέλεσε τον καθοριστικό παράγοντα για να κινηθούν κι αυτές εναντίον του.

«Ο άνθρωπος αυτός ήταν σύντροφος της μητέρας μας, μεταξύ του 2006 και του 2009 . Εκείνη την περίοδο εκμεταλλεύτηκε τη δύσκολη οικογενειακή μας κατάσταση λόγω του θανάτου του πατέρα μας ώστε να εισχωρήσει στην οικογένειά μας, να κάνει τη μητέρα μας και εμάς να τον εμπιστευτούμε, περισσότερο εμένα γιατί ήμουνα πιο μικρή και πιο ευκολόπιστη.

Κατάφερε με πολύ μεθοδικό τρόπο να μάς χωρίσει σαν οικογένεια, ώστε να μπορεί να διαπράττει τέτοιες πράξεις εν αγνοία της άλλης. Μάς πήρε αρκετό καιρό να καταλάβουμε μεταξύ μας τι συνέβαινε.

Ο τρόπος του ήταν πολύ συχνά εκβιαστικός. Στη δική μου περίπτωση, πολύ συχνά με το λόγο, μερικές φορές και με τη βία, προσπαθούσε να με πείσει ότι αυτό που συνέβαινε δεν ήταν κάτι το κακό.

Αυτός ο άντρας είχε εγκατασταθεί στο σπίτι της μητέρας μας. Χρησιμοποιούσε πολύ συχνά την απουσία της για τις πράξεις του. Πολύ συχνά λόγω της ιδιότητάς του ως δικηγόρος χρησιμοποιούσε το επάγγελμά του για να μάς απειλήσει ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να κερδίσουμε σε κανένα δικαστήριο καθώς εκείνος θα είχε τα μέσα να μάς διαψεύσει» ανέφερε χαρακτηριστικά η 24χρονη.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η 26χρονη αδερφή της, η οποία μίλησε για την κακοποίηση του δικηγόρου που κράτησε περίπου 4 χρόνια.

«Ξεκίνησε σαν ένα άτομο που μπήκε στην οικογένειά μας, που κέρδισε την εμπιστοσύνη μας. Αρκετά γρήγορα κατάλαβα το παιχνίδι του και σταμάτησα να το παίζω, δε χρειάστηκε να με απειλήσει.

Μιλάμε για μεθοδικότητα από μέρους του, με κακοποιούσε για 3 – 4 χρόνια. Ήταν μία καθημερινότητα, μέσα στην οποία υπήρχαν συνεχώς σεξουαλικά αστειάκια, υπονοούμενα, χουφτώματα, όλα αυτά ήταν τα καθημερινά και εννοείται ότι κλιμακώνονταν όταν έβρισκε την ευκαιρία να μάς απομονώσει» σημείωσε η 26χρονη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Ελένη Ανδρικοπούλου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…