Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Μουράτος: «Επικίνδυνη ομάδα με έμπειρους παίκτες ο Προμηθέας»

Μουράτος: «Επικίνδυνη ομάδα με έμπειρους παίκτες ο Προμηθέας»

vasilis mouratos ethniki ellada e1645717720321 jpg

Στις δηλώσεις του στο blog της ΕΣΑΚΕ ο Βασίλης Μουράτος αναφέρθηκε στο δύσκολο παιχνίδι του Λαυρίου κόντρα στον Προμηθέα στην Πάτρα για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Δείτε αναλυτικά το blog του Έλληνα άσου στον ΕΣΑΚΕ:

«Καλημέρα σε όλους!

Η ομάδα μας καλείται να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών ξεκινώντας από τον σημερινό εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον Προμηθέα. Πρόκειται για μια επικίνδυνη ομάδα που διαθέτει αρκετούς ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες, οι οποίοι μπορούν να παίξουν με επιτυχία τόσο μέσα, όσο και έξω από το καλάθι.

Περιμένουμε ένα μεγάλο παιχνίδι που απαιτεί όμως σοβαρότητα. Η σημερινή αναμέτρηση αποτελεί μια καλή ευκαιρία να επιστρέψουμε στις νίκες και στις πολύ καλές εμφανίσεις. Είμαστε γεμάτοι ενέργεια και αυτοπεποίθηση και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πανηγυρίσουμε τη νίκη αλλά και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας!

Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και η σταδιακή προσθήκη και προσαρμογή των νέων ξένων παικτών θα βοηθήσει την ομάδα να ανέβει επίπεδο.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Λαυρίου και να τους διαβεβαιώσω ότι μοναδικός μας στόχος σήμερα είναι η νίκη! Ο κόσμος είναι πάντα κοντά μας, μάς στηρίζει στις χαρές και στις λύπες και νιώθουμε υποχρεωμένοι να δώσουμε τα πάντα για να τού προσφέρουμε -και φέτος- πολλές χαρές»!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Σερέλης: «Έξτρα κίνητρο ότι μας έχει κερδίσει δύο φορές η Μακάμπι»

Στη συνέχεια του Παναθηναϊκού στη Euroleague, αναφέρθηκε ο Χρήστος Σερέλης. Ο Χρήστος Σερέ…