Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Με κορονοϊό ο γιος του πρωθυπουργού Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Με κορονοϊό ο γιος του πρωθυπουργού Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

7DD19A07 FE39 4EA3 BE3B 79E69CFEEC59

Μέσω ανακοίνωσης – απάντησης στον ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Δημοκρατία έκανε γνωστό ότι ο γιος του πρωθυπουργού Κωνσταντίνος Μητσοτάκης νοσεί με κορονοϊό.

Όπως αναφέρουν τα dikaiologitika.gr με μια επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία κάνει γνωστό ότι ο γιος του πρωθυπουργού νοσεί με κορονοϊό και τηρεί απαρέγκλιτα τους κανόνες της καραντίνας του.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της: «Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει, είτε φανερά είτε υπόγεια, χρησιμοποιώντας troll του διαδικτύου και φιλικά του μέσα και ιστοσελίδες, τον άθλιο πόλεμο λάσπης προσωπικά κατά του Πρωθυπουργού. Στην αρχή ήταν στο στόχαστρο μόνο ο ίδιος. Στη συνέχεια προστέθηκε και η σύζυγος του. Μετά ήρθε η σειρά των παιδιών του. Αυτή τη φορά τα ψέματα αφορούν τον γιό του Κωνσταντίνο, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό και δήθεν πήγε εκδρομή, παραβιάζοντας τα πρωτόκολλα.

Κι αυτό όταν από την πρώτη στιγμή της θετικής διάγνωσης μπήκε σε καραντίνα κι έμεινε στο δωμάτιό του, τηρώντας όλους τους προβλεπόμενους υγειονομικούς κανόνες, και φυσικά δεν πήγε καμία εκδρομή. Παράλληλα με το υβρεολόγιο στις επίσημες ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, τα υπόγεια της Κουμουνδούρου κάνουν υπερωρίες στην παραγωγή λάσπης και fake news κι όλα αυτά με τις ευλογίες του κ. Τσίπρα φυσικά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…