Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Λιόλιος: «Εξαιρετική η συνάντηση με τον Βατούτιν – Υπάρχει αισιοδοξία για Ιτούδη»

Λιόλιος: «Εξαιρετική η συνάντηση με τον Βατούτιν – Υπάρχει αισιοδοξία για Ιτούδη»

Μεταγραφική περίοδος για λίγους

Συνάντηση στη Μόσχα με τον ιθύνοντα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, είχε ο Βαγγέλης Λιόλιος. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, ταξίδεψε στη Ρωσία προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες επαφές για την πλήρωση του κενού στη θέση του Ομοσπονδιακού προπονητή.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο Λιόλιος έκανε δηλώσεις, όπου στάθηκε στο εξαιρετικό κλίμα μεταξύ των δυο ανδρών. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρο της Ομοσπονδίας, η επικοινωνία των δυο πλευρών ήταν πολύ καλή. Τέλος, όπως αποκάλυψε το θέμα συζητήθηκε και με τον άμεσα ενδιαφερόμενο, Δημήτρη Ιτούδη,

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Λιόλιος στην κάμερα της Nova:

«Είμαι στη Μόσχα αποδεχόμενος την πρόσκληση του κύριου Βατούνιν για να επικοινωνήσουμε δια ζώσης. Είχαμε μια εξαιρετική συνάντηση με έναν άνθρωπο που δεν γνώριζα προηγουμένως. Είναι μια εξαιρετική προσωπικότητα, μια ηγετική φυσιογνωμία, κρατήστε το αυτό. Ανταλλάξαμε απόψεις για πάρα πολλά θέματα, σε πολύ καλό κλίμα.

Σίγουρα συζητήσαμε το θέμα του Δημήτρη Ιτούδη, ήταν το κύριο μέλημα, είναι το κοινό σημείο που συνδέει τον οργανισμό της ΤΣΣΚΑ με την Ελληνική Ομοσπονδία. Ανταλλάξαμε απόψεις, του εξέθεσατο πλάνο μας. Ήταν μια πολύ καλή επικοινωνία, το ξεκίνημα μιας πολύ καλής κουβέντας και όταν δυο άνθρωποι μπορούν να επικοινωνήσουν, διακιολογείται αισιοδοξία για τις μελλοντικές επαφές τους.

Το μέλλον θα δείξει πόσο καλά θα πάνε οι επαφές. Σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε… λευκός καπνός, όμως βρεθήκαμε πολύ κοντά στο να συζητάμε θέματα και μόνο καλά πράγματα βγαίνουν από τέτοιες συναντήσεις»,

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Εθνική Νέων Ανδρών: Φιλικό με Ιορδανία

Φιλικό με την Ιορδανία την Τρίτη 13/6. Η προετοιμασία της Εθνικής Νέων Ανδρών συνεχίζεται …