Κεντρική Ειδήσεις ΕΣΚΑΝΑ ΕΣΚΑΝΑ: Ανέλαβε τη Νέα Πέραμο ο Κατσαρέλιας

ΕΣΚΑΝΑ: Ανέλαβε τη Νέα Πέραμο ο Κατσαρέλιας

ΕΣΚΑΝΑ

Την τεχνική ηγεσία της Ένωσης Νέας Περάμου ανέλαβε ο Γιώργος Μάριος Κατσαρέλιας, μετά την παραίτηση για προσωπικούς λόγους του Κλεάνθη Βουκουβαλίδη. Η ομάδα της Δυτικής Αττικής ανακοίνωσε σήμερα την πρόσληψη του νεαρού τεχνικού, ο οποίος χθες είχε και την πρώτη του προπόνηση με το ανδρικό τμήμα, το οποίο μετέχει στη Β’ Ανδρών της ΕΣΚΑΝΑ.

Η ανακοίνωση:

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας ως προπονητή της Ανδρικής μας ομάδας, με τον Coach Γιώργο – Μάριο Κατσαρέλια.

Ο Γιώργος – Μάριος, υπήρξε αθλητής του συλλόγου μας την περίοδο 2013 – 2014 και παρακολουθούσαμε διαρκώς την προπονητική του εξέλιξη, τόσο στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού B.C, όσο και στην θέση του βοηθού προπονητή ανδρών στο Μαρούσι στην απαιτητική Α2 Εθνική Κατηγορία, όπου και παραμένει μέχρι και σήμερα.

Περιποιεί τιμή για τον σύλλογο μας να έχει στο δυναμικό του ανθρώπους του μπάσκετ σαν τον Γιώργο – Μάριο και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο project της πόλης μας που αναλαμβάνει. Στο τεχνικό team εντάσσεται επίσης και ο επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του Head Coach Κατσαρέλια, Κώστας Στρατής.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ειδήσεις ΕΣΚΑΝΑ

Δειτε επισης

Ακαδημία Ελευσίνας: Απέκτησε τον Γκουαλτιέρι

Από τη ΝΕΜ στην Ελευσίνα ο Βίκτωρας Γκουαλτιέρι. Ο νεαρός παίκτης, που πέρυσι κατέκτησε το…