Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ ΕΟΚ: Το «ευχαριστώ» στη Θεσσαλονίκη

ΕΟΚ: Το «ευχαριστώ» στη Θεσσαλονίκη

Αλεξάνδρειο

Η Εθνική ανδρών επέστρεψε μετά από 34 χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Η ΕΟΚ θέλησε να ευχαριστήσει τόσο τον κόσμο της πόλης που βρέθηκε στο γήπεδο όσο και όλους όσοι βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί ο αγώνας με τη Λευκορωσία.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η επιστροφή της Εθνικής Ανδρών στη Θεσσαλονίκη μετά από 34 χρόνια, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Όχι μόνο στο αμιγώς αγωνιστικό σκέλος, με τη νίκη της «επίσημης αγαπημένης» επί της Λευκορωσίας, αλλά και σε οργανωτικό επίπεδο, με παράλληλες δράσεις όπως την έκθεση των τροπαίων του Ευρωμπάσκετ στο μουσείο της ΧΑΝΘ και του Άρη.

Η διοίκηση της ΕΟΚ θα ήθελε να ευχαριστήσει για την αμέριστη συμπαράσταση και συνεργασία τον Δήμο Θεσσαλονίκης και τον Δήμαρχο Κωσταντίνο Ζέρβα, την ΚΑΕ Άρης και τον πρόεδρο του ΕΑΚΘ Τριαντάφυλλο Πέτρογλου για όλες τις διευκολύνσεις που παρείχαν στη χρήση του «Αλεξάνδρειου», το μουσείο της ΧΑΝΘ για τη φιλοξενία των τροπαίων του Ευρωμπάσκετ, την κλινική «Άγιος Λουκάς» και τον διευθυντή της, Δημοσθένη Κατσάρκα, όπως και τους Έλληνες διασώστες, καθώς επίσης τον Αντώνη Μπλιάτκα για τη χορήγηση λεωφορείων και τον Πέτρο Φιλιππίδη για την παραχώρηση υφασμάτων.

Ένα ξεχωριστό «ευχαριστώ» αξίζει ασφαλώς ο φίλαθλος κόσμος της Θεσσαλονίκης που έδειξε την αγάπη του στην Εθνική ομάδα και τη λαχτάρα του να παρακολουθεί πιο συχνά τέτοιους αγώνες από κοντά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

U18 Rising Stars: Αήττητη και στην κορυφή η ΔΕΚΑ

Η Β’ Φάση του τουρνουά U18 Rising Stars ολοκληρώθηκε και μετά από πέντε αγωνιστικές η ΔΕΚΑ…