Κεντρική Basket League Χατζόπουλος: «Η στήριξη Σαββίδη έχει ξεπεράσει κάθε όνειρο του ΠΑΟΚτσή»

Χατζόπουλος: «Η στήριξη Σαββίδη έχει ξεπεράσει κάθε όνειρο του ΠΑΟΚτσή»

Χατζόπουλος

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη στήριξη και την οικονομική συνεισφορά του Ιβάν Σαββίδη. Ο διοικητικός ηγέτης του μπασκετικού τμήματος του «δικεφάλλου του βορρά» μίλησε για στήριξη σε όλα τα τμήματα και τόνισε ότι αυτή η βοήθεια έχει ξεπαράσει κάθε όνειρο ενός ΠΑΟΚτσή.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Θανάσης Χατζόπουλος:

«Είναι και τα δύο πάρα πολύ σημαντικά. Το πρώτο κομμάτι, τα χρήματα δηλαδή του κόσμου μέσω της ΑΜΚ, μας βοήθησαν πέρσι να ξεχρεώσουμε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των χρεών, δηλαδή τις γνωστές οφειλές σε παίκτες και μάνατζερ. Το κομμάτι του διπλασιασμού από την οικογένεια Σαββίδη θα μας βοηθήσει να ξεχρεώσουμε ένα κομμάτι των προμηθευτών, που αναλάβαμε σαν χρέη. Από εκεί και πέρα θέλω να αναφέρω ότι εκτός του διπλασιασμού, ο κύριος Σαββίδης διέγραψε ένα ποσό 300 χιλιάδων ευρώ που υπήρχε σαν χρέος. Οπότε και αυτό δεν βαραίνει πλέον την ΚΑΕ. Οπότε το συνολικό όφελος για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μόνο για φέτος, ξεπερνάει τις 800 χιλιάδες ευρώ. Είναι τρομερή η στήριξη του κυρίου Σαββίδη.

Νομίζω το αν έχει αποτραβηχθεί, φαίνεται από τις πράξεις του. Δε νομίζω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να επενδύει στην Ελλάδα και όχι μόνο, και στο ποδόσφαιρο. Έχει ξεπεράσει κάθε όνειρο του ΠΑΟΚτσή με τα όσα έχει προσφέρει στην ομάδα. Όχι μόνο την ποδοσφαιρική ή την μπασκετική. Βοηθάει σε όλα τα τμήματα. Πόσο έχει βοηθηθεί ο Ερασιτέχνης από τον κύριο Σαββίδη. Αν δεν υπήρχε η σταθερότητα του κυρίου Σαββίδη, δεν θα είχε τόσα έσοδα ο Ερασιτέχνης.

Όλος ο ΠΑΟΚ έχει βοηθηθεί από τον κύριο Σαββίδη. Έχει αποδείξει επανειλημμένα πως όταν χρειάζεται κάποιο τμήμα κάτι ή ακόμα και ένας άνθρωπος που βρίσκεται σε ανάγκη, τον βοηθάει. Έχει βοηθήσει τόσους ανθρώπους. Τα παραδείγματα πολλές φορές τα μαθαίνουμε και φαντάζομαι ότι υπάρχουν άλλα τόσα που δεν τα έχουμε μάθει. Έχει μια πολύ καλή ψυχή μέσα του, βοηθάει τους πάντες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Κακλαμανάκης: «Να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο»

Να ανατρέψουν την κατάσταση, θέλει ο Δημήτρης Κακλαμανάκης. Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει για Αθήνα ενό…