Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ ΕΣΑΚΕ: Μοίρασε δώρα και χαρά στο Χριστοδούλειο Ιδρυμα [pic]

ΕΣΑΚΕ: Μοίρασε δώρα και χαρά στο Χριστοδούλειο Ιδρυμα [pic]

ΕΣΑΚΕ

Το μπάσκετ ήταν και φέτος, για 14η χρονιά, συνεπές στο ραντεβού με το Χριστοδούλειο και τα κορίτσια που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα. Ο ΕΣΑΚΕ, ο ΠΣΑΚ και η Stoiximan μοίρασαν αγάπη και δώρα στα κορίτσια και εξέφρασαν την συμπαράσταση τους στο πολύτιμο κοινωνικό έργο του Ορφανοτροφείου Θηλών το οποίο λειτουργεί από το 1943.

Τον ΕΣΑΚΕ εκπροσώπησαν ο γενικός γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου Γιώργος Πανταζόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής Γιώργος Κονδύλης και ο Επιχειρησιακός Διευθυντής Κωνσταντίνος Μουλίνος. Τον ΠΣΑΚ ο αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Λίνος Χρυσικόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. Γιάννης Δημάκος, οι μπασκετμπολίστες Χρήστος Σαλούστρος, Μουχαϊμίν Μουσταφά, Ιωσήφ Κολοβέρος και ο Γενικός Διευθυντής Κώστας Αλεξανδρίδης.

Την Stoiximan εκπροσώπησε ο Sports Marketing Executive Μαρίνος Βλαχόγιαννης, ενώ το «παρών» έδωσε και η General Manager της ΚΑΕ Περιστέρι Ζωή Νικολαΐδου.

«Ο ΕΣΑΚΕ και ο ΠΣΑΚ είναι πιστοί και φέτος στην καθιερωμένη επίσκεψη τους στο Ίδρυμα μας», δήλωσε ο πρόεδρος του Χριστοδούλειου Γιώργος Χριστοφοράκης. «Υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά και συγκίνηση τον γενικό γραμματέα του ΕΣΑΚΕ Γιώργο Πανταζόπουλο, τον αντιπρόεδρο του ΠΣΑΚ Λίνο Χρυσικόπουλο και τον Μαρίνο Βλαχόγιαννη της Stoiximan και τους ευχαριστούμε πολύ. Η σημερινή παρουσία του ελληνικού μπάσκετ μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο μας».

«Μας δίνει ελπίδα και κίνητρο για να γίνουμε καλύτεροι», επισήμανε στην συνέχεια ο πρόεδρος του Χριστοδούλειου Ιδρύματος. «Εύχομαι καλές επιτυχίες στο ελληνικό μπάσκετ και του χρόνου πάλι να βρεθούμε όλοι μαζί χωρίς να μας ταλαιπωρεί η πανδημία».

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μας να προσφέρουμε αγάπη και δώρα στα κορίτσια του Χριστοδούλειου Ιδρύματος», τόνισε ο Γιώργος Πανταζόπουλος. «Είναι σημαντικό να νιώσουν τα κορίτσια ότι υπάρχουν άνθρωποι που τους σκέφτονται. Θεωρούμε ότι το μπάσκετ πρέπει να ανταποδίδει την αγάπη που δέχεται από την κοινωνία».

«Είναι μεγάλη χαρά και η τιμή ειδικά αυτές τις ημέρες, της χαράς και της ελπίδας να βρισκόμαστε στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα και να είμαστε αρωγοί στο σπουδαίο κοινωνικό έργο που προσφέρει έστω και μεαυτή την μικρή κίνηση που κάνουμε σήμερα», υπογράμμισε ο Λίνος Χρυσικόπουλος.

«Εκ μέρους της οικογένειας της Stoiximan να ευχαριστήσω το Χριστοδούλειο Ίδρυμα», δήλωσε ο Μαρίνος Βλαχόγιαννης και επισήμανε: «Νιώθουμε μεγάλη χαρά και τιμή όταν βοηθάμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και είμαστε πρόθυμοι να το κάνουμε σε κάθε ευκαιρία».

ΕΣΑΚΕ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…