Κεντρική Γυναίκες Ζίμπαρτς: «Ήταν μια δύσκολη νίκη, οι παίκτριές μας έμειναν ψύχραιμες»

Ζίμπαρτς: «Ήταν μια δύσκολη νίκη, οι παίκτριές μας έμειναν ψύχραιμες»

Ζίμπαρτς

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα στη Σερβία με 78-70, κάνοντας το καθοριστικό βήμα πρόκρισης στη φάση των  32 του Eurocup γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες» προκρίθηκαν και μαθηματικά και ο προπονητής της ομάδας Μάρτιν Ζίμπαρτς, σχολίασε το ματς αμέσως μετά το τέλος του.

Σύμφωνα με τον τεχνικό του Ολυμπιακού, η ψυχραιμία ήταν εκείνο που χαρακτήρισε την ομάδα του και ιδιαίτερα όπως είπε στις δύσκολες στιγμές. Ακόμα, δηλώσεις έκανε η Αγγελική Νικολοπούλου. Η έμπειρη παίκτρια, τόνισε ότι ήταν το πρώτο ευρωπαϊκό ματς μετά τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, ενώ τόνισε ότι οι Περιραιώτισσες την Κυριακή οφείλουν να νικήσουν τον Παναθηναϊκό.

Πλέον και με την επιστροφή της αποστολής από τη Σερβία, στον οργανισμό του Ολυμπιακού, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο μεγάλο ντέρμπι με τις «πράσινες» της Ελένης Καπογιάννη. Το ματς θα διεξαχθεί την Κυριακή 28/11 στις 17:45 στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των Ζίμπαρτς – Νικολοπούλου:

Μάρτινς Ζίμπαρτς: «Ήταν μια δύσκολη νίκη, όπως την περιμέναμε και είχαμε προετοιμαστεί. Οι παίκτριες μας έμειναν ψύχραιμες ακόμα και μέσα σε δύσκολες στιγμές, νικήσαμε το παιχνίδι και συνεχίζουμε στον επόμενο γύρο του Eurocup».

Αγγελική Νικολοπούλου: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Μην ξεχνάμε ότι ήταν και το πρώτο ευρωπαϊκό μας παιχνίδι μετά τη διακοπή για την Εθνική. Καταφέραμε και πετύχαμε το στόχο μας και αυτό μας αρκεί. Δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε τη νίκη. Τώρα από  εδώ και πέρα αφήνουμε τα πανηγύρια και τις χαρές και συγκεντρωνόμαστε γιατί έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας το οποίο οφείλουμε να κερδίσουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…