Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Βελισσαράκος: «Να μην μας παρασύρει ο ρυθμός της Μπάκεν»

Βελισσαράκος: «Να μην μας παρασύρει ο ρυθμός της Μπάκεν»

Περιστέρι

Το Περιστέρι Vitabiotics αφήνει για λίγο τη Stoiximan Basket League, στρέφοντας το βλέμμα του στο FIBA Europe Cup, όπου την Τετάρτη (10/11, 19:30) αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπάκεν Μπέαρς.

Οι «κυανοκίτρινοι» ταξίδεψαν το μεσημέρι της Τρίτης (9/11) για την Δανία, με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να μην έχει στη διάθεσή του το Δημήτρη Μωραΐτη, ο οποίος θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση την Τετάρτη (10/11), λόγω του κατάγματος του σκαφοειδούς που υπέστη στην αριστερή πηχιοκαρπική στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

«Να μην μας παρασύρει ο ρυθμός της Μπάκεν Μπέαρς», είναι το ξεκάθαρο μήνυμα που στέλνει ο συνεργάτης του Μανωλόπουλου Αλέξανδρος Βελισσαράκος για την αναμέτρηση με τους Δανούς και συμπληρώνει:

«Οι Δανοί αρέσκονται σε ένα ελεύθερο παιχνίδι ρυθμού, με προσήλωση στις αδυναμίες του αντιπάλου. Θέλουμε να σπάσουμε τον ρυθμό τους, ελέγχοντας τα ριμπάουντ και τα λάθη. Η συγκέντρωση για 40 λεπτά είναι το νούμερο ένα ζητούμενο για εμάς σ’ αυτό το παιχνίδι για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Σπανούλης: «Ένα επίτευγμα που δεν το συναντάς συχνά»

Στην έως τώρα πορεία του Περιστερίου αναφέρθηκε ο Βασίλης Σπανούλης. Μετά την εκτός έδρας …