Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Σλούκας: «Ο Ολυμπιακός αξίζει να είναι στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης» [vid]

Σλούκας: «Ο Ολυμπιακός αξίζει να είναι στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης» [vid]

Σλούκας basket

Σε αφιέρωμα της Euroleague για το back to back του Ολυμπιακού το  2013 μίλησε ο Κώστας Σλούκας. Ο Έλληνας άσος τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι «ερυθρόλευκοι» αξίζουν να βρίσκονται μέσα στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Στο εν λόγω βίντεο, μίλησαν για τον έμπειρο γκαρντ, τόσο ο Γιώργος Πρίντεζης, όσο και ο προπονητής των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Σλούκας:

«Ήταν μία μεγάλη στιγμή για το club. Δεν το καταλάβαμε ακριβώς τότε. Ήταν μία σπουδαία στιγμή, πανηγυρίσαμε έναν τίτλο μετά από πολλά χρόνια. Ήταν κάτι το τρομερό. Ήμουν τόσο χαρούμενος και περήφανος. Πετύχαμε κάτι σπουδαίο για την ομάδα και την χώρα μας».

Γιώργος Μπαρτζώκας: «Είναι ένα μεγάλο όπλο για κάθε προπονητή. Μπορεί να δημιουργήσει για τους άλλους και να σκοράρει. Θέλουμε να είναι ο ηγέτης και να είναι μέρος της φιλοσοφίας του Ολυμπιακού»

Γιώργος Πρίντεζης: «Είναι ο ηγέτης και ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης, κυρίως λόγω του χαρακτήρα του και της δουλειάς του».

Τέλος, ο Κώστα Σλούκας σημέιωσε:

«Θέλω να πετύχει η ομάδα μου. Αυτό με απασχολεί και γι’αυτό επέστρεψα. Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να φτάσει μέχρι το Top-8 τα προηγούμενα χρόνια και θέλω να κάνω όσα μπορώ για να επιστρέψουμε στα πλέι-οφ. Ο Ολυμπιακός αξίζει να βρίσκεται εκεί».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…