Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Σερέλης: «Είμαι απογοητευμένος»

Σερέλης: «Είμαι απογοητευμένος»

Σερέλης τον

Ο Χρήστος Σερέλης έμεινε απογοητευμένος με την εικόνα του Λαυρίου στο ματς με τον Κολοσσό Ρόδου. Ο Έλληνας προπονητής σημείωσε ότι οι Νησιώτες νίκησαν δίκαια και τόνισε ότι η κακή αντίδραση της ομάδας του τον ενοχλεί περισσότερο από όλα.

Αναλυτικά:

«Δεν θα πω πολλά πράγματα, διότι η εικόνα του παιχνιδιού δεν μας αφήνει πολλά περιθώρια να μιλήσουμε. Ο Κολοσσός νίκησε απόλυτα δίκαια. Είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο διάστημά. Στο πρώτο ημίχρονο και στο τελευταίο δεκάλεπτο κυριάρχησε απέναντί μας. Εμείς είχαμε μόνο μία καλή αντίδραση στο τρίτο δεκάλεπτο. Κυνηγήσαμε με το ίδιο σχήμα για πολλά λεπτά συνεχόμενα.

Προσωπικά είμαι πολύ απογοητευμένος γιατί το παιχνίδι πήγε σε τόσο μεγάλη διαφορά, από την στιγμή που είχαμε φτάσει στους πέντε πόντους. Είναι κάτι που δεν αρμόζει στην ομάδα μου. Τα τελευταία χρόνια έχει δείξει ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια και ότι δεν τα παρατάει. Σήμερα είχαμε μία πάρα πολύ κακή αντίδραση στο τέλος και αυτό είναι που με ενοχλεί περισσότερο απ’ όλα. Καλή συνέχεια στον Κολοσσό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …