Κεντρική Λάρισα Παπαντωνίου: Δεύτερος σε κλεψίματα με τη Λάρισα

Παπαντωνίου: Δεύτερος σε κλεψίματα με τη Λάρισα

Παπαντωνίου

Ο Νώντας Παπαντωνίου επέστρεψε ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ  στην Πυλαία, εκεί όπου αγωνίστηκε στην περσινή σεζόν. Μέσα από αυτό το παιχνίδι «σκαρφάλωσε» σε τρεις λίστες της Λάρισας στη  Basket League.

1. Με τα τρία κλεψίματα που έκανε έγινε ο 2ος της σχετικής λίστας αφού έφτασε τα 25 και ξεπέρασε τον Μπράντον Ρας που είχε 23 στην περσινή σεζόν.

2. Το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, ήταν το 22ο παιχνίδι του Παπαντωνίου με τη Λάρισα. Με αυτό ξεπέρασε τον Θωμά Κώττα και ανέβηκε στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας, «πιάνοντας» σε αυτήν τον Κώστα Παπαδάκη και τον Σπύρο Μούρτο.

3.Έχοντας 4/6 δίποντα, ο Παπαντωνίου, έγινε ο 4ος παίκτης στην τριετή ιστορία της Λάρισας στην κατηγορία που έφτασε τα 50. Μετράει 51 και ανέβηκε στην τρίτη θέση αυτής της λίστας αφού ξεπέρασε τον Τζέρι Σμιθ που είχε 50 στην περσινή σεζόν.

Άλλοι αριθμοί της Basket League:

*Ο Θόδωρος Ζάρας με την 325η εμφάνιση του στη Stoiximan Basket League ξεπέρασε τον Μάριο Μπατή και έφτασε στην 37η θέση της λίστας των παικτών με τα περισσότερα παιχνίδια στην κατηγορία, τον Παναγιώτη Λιαδέλη.

 

*Ο Ουσμάν Κρουμπάλι ήταν ο κορυφαίος του αγώνα (26 ranking) και μάλιστα σημείωσε το πρώτο double-double της 8ης αγωνιστικής με 19 πόντους και 10 ριμπάουντ. Με αυτό ο Αμερικανός έμεινε μόνος στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας της Stoiximan Basket League αφού έφτασε τα τρία, καθώς είχε ανάλογες επιδόσεις στο εντός έδρας ματς της 3ης αγωνιστικής με το Λαύριο Megabolt (12π, 10ρ.) και στο εκτός έδρας παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με τον Προμηθέα (11π, 13ρ.).

*Η Λάρισα έφυγε από το παρκέ του PAOK Sports Arena με διπλό αρνητικό ρεκόρ περιόδου στα τρίποντα. Έμεινε στα δύο εκτελώντας με 10% ενώ οι προηγούμενες χαμηλότερες επιδόσεις ήταν εκείνες των τριών εύστοχων τριπόντων –τόσα είχαν Λαύριο Megabolt και Άρης στα εντός έδρας παιχνίδια τους με Ολυμπιακό και Ηρακλή αντίστοιχα- και του 13,63% που είχε το Λαύριο Megabolt απέναντι στον Ολυμπιακό (3/22).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…