Κεντρική Β' Εθνική Παπαδάτος: Αποχώρησε από το Παλαιό Φάληρο ρίχνοντας «καρφιά» [pic]

Παπαδάτος: Αποχώρησε από το Παλαιό Φάληρο ρίχνοντας «καρφιά» [pic]

Παπαδάτος

Ο Αλέξης Παπαδάτος, αποχωρεί από τον ΑΟ Παλαιού Φαλήρου έπειτα από τέσσερα ολόκληρα χρόνια πολύ επιτυχημένης παρουσίας. Μάλιστα σε δημοσίευσή του, αφήνει αιχμές κατά της ομάδας για παρεμβάσεις στο έργο του.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός, ανέλαβε την ομάδα όταν εκείνη έπαιζε ακόμα στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Πλέον ο Παπδάτος συμπλήρωσε τέσσερα χρόνια ως επικεφαλής του προπονητικού επιτελείου, με την ομάδα να βρίσκεται στη Β’ Εθνική. Τέλος, όπως κατέγραψε στη δημοσίευσή του, κρατά την ανοδική πορεία της ομάδας, αλλά και δυο τρεις καλούς φίλους που απέκτησε.

Η ομάδα του Φαλήρου ξεκίνησε φέτος με πολλά όνειρα και με το δυναμικό της να αλλάζει σημαντικά. Ωστόσο, με τις επιπτώσεις και των τραυματισμών, δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής την πορεία που περίμεναν όλοι στον οργανισμό. Το Φάληρο αυτή τη στιγμή στο 2ο Όμιλο της Β’ Εθνικής είναι στην 9η θέση με 2 νίκες και 5 ήττες.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Αλέξης Παπαδάτος στη δημοσίευσή του:

«Μετά από 4 χρόνια παρουσίας μου στην ομάδα του Παλαιού Φαλήρου, πήρα την απόφαση να αποχωρήσω . Στα 15 χρόνια πορείας μου στην προπονητική, δεν επέτρεψα ουδέποτε και σε κανέναν να μου υποδείξει ποιος και πόσο θα αγωνιστεί στην ομάδα που εγώ προπονώ.
Καλή συνέχεια στον Σύλλογο, κρατάω την πορεία μας και τις δύο ανόδους μας από την Α ΕΣΚΑΝΑ στην Β Εθνική και δυο τρεις καλούς φίλους που απέκτησα !»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…