Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Οι δηλώσεις των Στιούτελ και Ταρίκ Φίλιπ για τη νίκη επί της Ελλάδας

Οι δηλώσεις των Στιούτελ και Ταρίκ Φίλιπ για τη νίκη επί της Ελλάδας

δηλώσεις Ταρίκ Φίλιπ και Στιούτελ

Η Μεγάλη Βρετανία ήταν από τους θριαμβευτές της πρεμιέρας των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, καθώς νίκησε την Ελλάδα με 78-69.  Σε δηλώσεις τους αμέσως μετά το ματς, τόσο ο προπονητής Μαρκ Στιούτελ, όσο και ο παίκτης Ταρίκ Φίλιπ, στάθηκαν στη μεγάλη εμφάνιση της ομάδας τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των νικητών:

Μαρκ Στιούτελ (προπονητής Μ. Βρετανίας): «Είναι μεγάλη νίκη απέναντι σε μια πολύ δυνατή χώρα στο μπάσκετ. Το αποτέλεσμα αυτό μας δίνει πολλή αυτοπεποίθηση. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου και τον χαρακτήρα που έβγαλαν. Ο Οκερέαφορ έκανε καταπληκτική δουλειά, ηγήθηκε της ομάδας και μας βοήθησε πολύ γνωρίζοντας καλά και πολλούς αντιπάλους από την θητεία του στην Ελλάδα. Τα παράθυρα είναι ανταγωνιστικά, είδαμε και τη νίκη της Λευκορωσίας επί της Τουρκίας. Ανυπομονούμε να πάμε στην Τουρκία τώρα και να κάνουμε μια ακόμη καλή εμφάνιση».

Ταρίκ Φίλιπ (παίκτης Μ. Βρετανίας): «Στην αρχή της τρίτης περιόδου κάναμε πολλά λάθη και επιτρέψαμε στην ελληνική ομάδα να πάρει μια διαφορά. Όμως δεν τα παρατήσαμε, πολλοί παίκτες βοήθησαν σε αυτό και η ενέργειά τους ήταν μεταδοτική».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων

Η ΕΟΚ έκανε γνωστούς τους παίκτες, που κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων Διήμερο προπονητικού χα…